Kritike Matiću!

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 19.03.2019.
10:22
Izvor: Sportske.net

Izgleda da je veoma bitan šraf u Mančester junajtedu, kada ne funkcioniše najbolje, tada Junajted gubi.

Beta/AP Photo/Rui Vieira
Beta/AP Photo/Rui Vieira

Povezane vesti

Na jednom portalu koji se bavi isključivo Mančester junajtedom po imenu "Unitedfocus.com", pisali su i o Nemanji Matiću.

Srpski fudbaler je bio fantastičan od trenutka kada je Ole Gunar Solskjer stigao u tim, ali je nakon povrede zbog koje je propustio revanš meč u Parizu bio daleko slabiji.

"Junajted je izgubio uzastopne utakmice protiv Arsenala i Vulverhemptona. Nije Matić jedini kojeg treba kriviti, bilo bi to veoma nepošteno, ali nije bio ni pozitivan za ekipu kao što je bio ranije. Junajted ima druge opcije, a Matić mora da zadrži svoje mesto u timu. Nije više tako lako izostaviti Skota Mektomineja i Andreasa Pereiru", piše na pomenutom sajtu.

Ne treba nikako zaboraviti i Freda, a pored gore navedenog na pomenutom sajtu piše i da će Mančester junajted potražiti vezistu preko leta i da je Matićevo mesto u timu veoma ugroženo.

Očekujemo da srpski reprezentativac sve preokrene, nadamo se već dobrim njegovim igrama u dresu reprezentacije Srbije u mečevima protiv Nemačke i Portugala.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
kzs.mufc
Tuesday, 19.03.2019
15:10

Maticevi najbolji dani su prosli.on je dao svoje najbolje fudbalu u celziju.moze tu jos da se izvuce,ali,ne treba ocekivati i oslanjati se na njega toliko.licno bi ga zamenio.tj odradio bih neki transver tipa verati,kada bi postojala mugucnost naravno.

avatar
El Clásico leyendas
Tuesday, 19.03.2019
12:22

neka visi Pedro