Kros "bocka" - Mesi kao Figo? Za to treba imati "cojones"

Autor: Milovan Longinov
sreda 02.09.2020.
18:24
Izvor: Sportske.net

U Madridu likuju zbog situacije u Barseloni.

EPA-EFE/ALBERTO ESTEVEZ
EPA-EFE/ALBERTO ESTEVEZ

Povezane vesti

Real Madrid je posle godinu dana uspeo da preboli odlazak Kristijana Ronalda, i tek u drugoj sezoni je osvojio titulu u La Ligi. Koliko će biti potrebno Barseloni da preboli odlazak Mesija?

Toni Kros ne krije da mu neće biti žao ukoliko Mesi napusti Barselonu, a dao je i zanimljiv odgovor na pitanje da li ga vidi u Real Madridu.

"Ne verujem, za tako nešto potrebna su "cojones" (španski žargon za 'onu stvar'). Mesijev odlazak je možda loš za imidž La Lige, ali ja nimalo neću biti tužan. On je jedan od najboljih igrača u istoriji i Barsino najveće oružje. Njegovim odlaskom oni gube sve, i mi u Madridu nećemo žaliti za tim", rekao je Kros.

U ovom trenutku deluje da Mesi može samo u Mančester Siti, odnosno samo tamo i želi, ali je pitanje da li će pravno moći da napusti Barselonu besplatno, jer je to jedini način... ili odlazak na sud.

Mesi

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
amigo999
Thursday, 03.09.2020
18:39

Ovaj Mesi me malo razocarao. Izgleda da je pod ugovorom, i ima otkupnu klauzulu. Sta on radi u 33 godini zivota?

avatar
Mirjevac
Wednesday, 02.09.2020
22:54

Naravno da igracima reala je drago sto ce Mesi da ode iz Barce, posto im je on punio mrezu ko niko dosad, zato im je drago! Kros rece da ce barca tesko da se oporavi bez Mesija a zna dobro da je barca pobdjivala real i bez Mesija i to na Bernabeu, barca ima dobre igrace, samo sto je imala lose trenere koji nisu znali te dobre igrace da iskoriste, sada je doso dobar trener koji ce sve te dobre igrace da upotrebi da oni igraju na svojim pozicijama! Zato ce barca biti opet kao sto je i bila sve dok nije real potplatio sudije i Var da bi osvojio LaLigu, to svi znaju svi su se ljutili!

avatar
El Pístolero
Wednesday, 02.09.2020
22:54

A inače Messi već 10 godina čezne za time da igra u Realu, ali nema 'cojones' pa ne može. Sve što ima bi dao za kilo-dve 'cojonesa' pa da ostvari svoj životni san i zaigra u dresu Reala. 😂

avatar
Lecter
Wednesday, 02.09.2020
19:55

Kakva glupa izjava Krosa. Figo je presao zbog novca u Real Madrid. Mesi nikad ne presao ni za koji novac. Isto kao sto Kristijano nikad ne bi u Barsu.

avatar
Bádr Hari
Wednesday, 02.09.2020
19:35

pa necu ni ja zaliti ako ode jer mi ovdasnji navijaci barse nikada nismo ni navijali za Barsu vec za mog idola Messija. :D

avatar
Crveni Lucifer
Wednesday, 02.09.2020
18:57

Odavno je poznato da mesi nema cojones, u svakoj velikoj utakmici sa barsom ili argentinom lik je nestajao i cekao da drugi zavrse posao, da li sudije ili saigraci nije bitno

avatar
Nemanjici
Wednesday, 02.09.2020
18:36

Decace moj Kros, dok su vas gvozdena mu*a deceniju tovarila nisi se javljao nego si sada pustio svoja kad znas da odlazi