Krstičić strelac u remiju Alavesa, Depor razbio Las Palmas

Autor: Milovan Longinov
subota 20.05.2017.
21:01
Izvor: Sportske.net

Odigrane su još dve utakmice poslednjeg kola Lige Primere.

EPA/EPE/ADRIAN RUIZ DE HIERRO
EPA/EPE/ADRIAN RUIZ DE HIERRO

Povezane vesti

Fudbaleri Leganjesa i Alavesa remizirali su rezultatom 1:1, dok je Deportivo La Korunje pobedom su završio sezonu u španskom prvenstvu, pošto je večeras savladao Las Palmas 3:0.

Alaves je kao gost remizirao sa Legnjesom rezultatom 1:1, a strelac jedinog pogotka na goste bio je srpski fudbaler Nenad Krstičić u 64. minutu.

Drugi srpski fudbaler Aleksandar Katai, u igru je ušao desetak minuta pre kraja, ali nije uspeo da sačuva trijumf sa ostalim saigračima pošto je u nadoknadi vrremena Timos postavio konačnih 1:1.

Alaves može da bude i više nego zadovoljan ovom sezonom, pošto je završio kao devetoplasirana ekipa na tabeli, iza realno najjačih timova Španije.

Kako su i ove godine prva tri mesta zauzeli Real, Barsa i Atletiko, potom Sevilja, Viljareal, Atletik Bilbao, Real Sosijedad i Espanjl,, Alaves kao sledeći iza njih je napravio ogroman uspeh.

Deportivo je kao domaćin razbio Las Palmas, a heroj je bio najboljih strelac ekipe Andone koji je postigao dva pogotka, dok je konačnih 3:0 postavio Hil.

Depor sezonu završava kao 16. na tabeli, a Las Palmas 14. sa istim broje bodova kao i Betis.
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke