Krul ipak ostaje na "Sent Džejms Parku"?

Autor: Nikola Miloradović
ponedeljak 16.05.2016.
17:58
Izvor: Sportske.net

Holandski čuvar mreže branio je svega osam puta ove sezone, ali bi navijači "Svraka" sigurno voleli da u klubu ostane i naredne sezone.

BETA/AP Photo/Jon Super
BETA/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

Njukasl je ispao i to je definitivno. Sledeće sezone će fanovi tima sa "Sent Džejms Parka" gledati timove iz Čempionšipa, kako ukrštaju koplja sa njihovim miljenicima.

Rekonstrukcija je na pomolu, a čovek koji je gotovo čitavu sezonu propustio zbog povrede, i time možda i delom uticao na ovaj katastrofalan ishod "crno-belih" sa sseveroistoka Engleske, čuvar mreže Tim Krul, izrazio je svoje mišljenje o sezoni svog tima puta svog Tviter naloga.

Krul se osvrnuo i na fantastičan, ali nebitan podvig "Svraka" u poslednjem kolu Premijeršipa, u kom je Njukasl ubedljivo savladao jedan od najboljih timova lige ove sezone, Totenhem Sparse.

Holanđanin je rekao da mu "jako teško da se nosi sa svime što se desilo ove sezone i da je očajan zbog toga što nije mogao da pomogne timu usled povrede".

Osvrnuo se i na svoj oporavak, koji je na dobrom putu u poslednjih par nedelja, a na kraju se i zahvalio navijačima koji su kako on kaže "bili sjajni i zaslužili uspeh".

Najbitniji deo cele njegove "izjave", makar za navijače Njukasl Junajteda, je definitivno i poslednji pasus, u kome govori "da će se svi u klubu boriti da vrate Njukasl u Premijer ligu, gde i pripada".

Iz toga se može zaključiti da će Krul i naredne sezone ostati na "Sent Džejms Parku", iako je ranije bilo priča da bi zbog ispadanja u niži rang mogao da napusti klub, te da će se u Njukaslu osloniti na mladog Darloua, kao i na Roba Elitoa koji je i najveći broj puta bio među stativama tima ove sezone.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke