Kuman u problemu, sa kim napasti Juve?!

Autor: Stefan Matić
nedelja 25.10.2020.
14:55
Izvor: Sportske.net

Nova povreda kvari šanse za uspeh.

EPA-EFE/Alejandro Garcia
EPA-EFE/Alejandro Garcia

Povezane vesti

Barselona je imala razočaravajući vikend.

Neuspeh u "El Klasiku" je bolan, poraz na domaćem terenu će ostati dugo u sećanju, ali vremena za predah i nema. Već u sredu sledi veliki duel sa Juventusom u Torinu, a Kuman je danas dobio prilično loše vesti.

Kutinjo je sinoć odigrao svih 90 minuta, kasnije se požalio na povredu - danas je utvrđeno da je u pitanju je leva butina.

Povreda nije većeg intenziteta, ali je za očekivati da će propustiti duel sa "bjankonerima".

Sada ostaje da se vidi ko će praviti društvo Mesiju u napad na bodove u Torinu. Kutinjo je van konkurencije, Grizman je u očajnoj formi, Dembele je van startne postave već neko vreme.

Videćemo šta je Kumanovo rešenje.

Baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mirjevac
Monday, 26.10.2020
01:38

Trener Barce je poceo kao Valverde i kao Setijen, da ne pusta dobre igrace da igraju kad mu je naj potrebnije! Protiv Reala nije pustao Dembelea i Grizmana, vec je igrao sa mladim igracima koji su bez iskustva, zato je Barca tako i prosla i naravno jos su sudije i Var pomogle da barca izgubi! Tako ce i protiv Juveta da bude, Kuman ce forsirati mlade a dobre i iskusne nece ni pustati da startuju i Barca ce da izgubi! Ako Kuman ovako nastavi sumnjam da ce biti bolji od onih predhodnih dvojice!

avatar
P. S.
Sunday, 25.10.2020
18:54

Potpuno nebitno, baš kao i protekli El Klasiko. Poraz koji je ionako izvestan baš ništa neće promeniti. Za razliku od prošle sezone, naročito dela od restarta do kraja kada su se vukli k'o prebijeni po terenu, sada se mnogo više trude i vidi se da to ne ide. A vide se i limiti ove ekipe na čelu sa trenerom koji tu ne bi trebao da bude. Dakle neće ih neka pobeda u El Klasiku ili grupnoj fazi LŠ približiti onome od čega su daleko: lepoj, kvalitetnoj i efikasnoj igri i osvajanju trofeja. Međutim odlazak Bartomea, Kumana i bar polovine fudbalera sigurno bi ih tome približio...