Kup kralja - Sevilja izbacila Atletiko Madrid, Grizmanov gol sezone!

Autor: Milovan Longinov
utorak 23.01.2018.
23:20
Izvor: Sportske.net

Atletiko Madrid, posle Lige šampiona, ispao i iz drugog takmičenja ove sezone.

EPA-EFE/Raul Caro
EPA-EFE/Raul Caro

Povezane vesti

Fudbaleri Sevilje prvi su polufinalisti Kup kralja pošto su večeras i drugi put pobedili Atletiko Madrid u razmaku od nedelju dana.

Nakon pobede na Vanda Metropolitanu rezultatom 2:1, Sevilja je na svom stadionu slavila sa 3:1 i ukupnim 5:2 prošla u polufinale.

Već u 25. sekundi usledio je šok za goste iz Madrida, pošto su Andalužani kreirali jednu od lepših akcija ove sezone i poveli golom Eskudera za 1:0, gol pogledajte OVDE.

Atletiko je morao da krene na sve ili ništa, nedostajala su mu minimum dva gola da bi obezbedio makar produžetke.

Već u 13. minutu, Gameiro je asistirao za Grizmana, a Francuz pogađa za 1:1. Gameiro je grudima ostavio za Grizmana, a ovaj postigao jedan od najlepših pogodaka ove sezone, volejem sa 25 metara, pogledajte OVDE.

Drugo poluvreme u potpunosti je pripalo ekipi Vinćenca Montele, jer je već u 47. minutu Ever Banega sa bele tačke doneo novu prednost Sevilji - 2:1.

Dijego Simeone više nije imao šta da izgubi, njegov tim je morao da postigne opet dva gola, uveo je  Toresa, Karaska i Tomasa, umesto Gabija, Koree i Himeneza, što je Sevilja iskoristila da kazni u finišu.

U 79. minutu, Sarabija je pogodio drugi ugao za nedostižnih 3:1 i tako je Sevilja postala prvi polufinalista Kupa kralja.

Tamo će najverovatnije čekati Real Madrid i Valensiju, koji su pobedili Leganes i Alaves u prvim mečevima, dok će Barselona imati težak zadatak da nadoknadi 0:1 iz prvog duela sa Espanjolom.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Z
Wednesday, 24.01.2018
01:53

Nazalost kraj jedne epohe... Grizman sigurno ide, Koke, Karasko, Oblak verovatno, kao i Simeone mozda. Proci ce dosta vremena da bi se opet kreirala ekipa kao ova, koja ce ravnopravno parirati velikom dvojcu.

avatar
NikkiCFC
Wednesday, 24.01.2018
00:43

Ako Azar ode u Real za 200 miliona. Fekir i Grizman po 100 idealne zamene!

avatar
LuckyStrike
Wednesday, 24.01.2018
00:24

Zasluzen prolaz sevilje... Grizman ako ode u Barsu pa barsa sa njim slozila sve moguce kockice za duzi period...

avatar
BlueBoy84
Wednesday, 24.01.2018
00:40

A odbrana i vezni red? Pa cak i golman?

avatar
La bestia negra
Wednesday, 24.01.2018
00:23

Patetiko Madrid.Sta se desava sa Karaskom lik se raspada,a o onom Tomasu nemam reci kako je taj covek uopste fudbaler veceg panja nisam video skoro.

avatar
Stevan Mikša
Wednesday, 24.01.2018
03:10

Niko u Atletiku nije panj, niti u Realu. Dok su kidali prethodnih sezona svi su bili super. Dodje period kad su igraci nedovoljno motivisani ili umorni. Real pored svoje lose forme ima za nesrecu i to sto je Barsa fantasticna u ligi. Zato je svaki nedobijeni mec tezak kiks za Real.