Kup Nemačke - "Bikovi" ubedljivi,"milioneri" slavili u derbiju Borusija, Grujić 'ladan kao špricer!

Autor: Stefan Matić
sreda 30.10.2019.
23:52
Izvor: Sportske.net

Odigrani su preostali mečevi DFB Pokala.

EPA-EFE/PHILIPP GUELLAND
EPA-EFE/PHILIPP GUELLAND

Povezane vesti


Kajzerslautern* - Nirnberg 2:2

Domaćin je uspeo da izbaci ekipu koja nastupa u višem rangu od njega, Kajzerslautern je slavio tek posle penala. U regularnom delu za domaćina je pogađao dva puta Tiele, da bi za goste izjednačavli Jager i Frej.

Verl* - Kil 1:1

Verl je napravio veliko iznenađenje pošto je posle penala uspeo da izbaci Kil koji nastupa u Cvajti. GOsti su poveli preko Sera u trinaestom minutu da bi Heker izjednačio na 1:1 pri kraju prvog dela igre. Na kraju tragičar je bio defanzivac gostiju Nojman koji je promašio svoj penal u devetoj seriji.

Verder Bremen - Hajdenhajm 4:1

Bundesligaš je lako savladao klub iz Cvajte, Bremen je već posle prvog dela postavio konačan rezultat 4:1 pošto su pogađali redom Rašica, Bitenkurt, Klasen i Fridl dok je Šnaterer upisao goste na semafor iz penala u 45. minutu.

Miloš Veljković je odigrao ceo meč za domaći tim.

Volfsburg - RB Lajpcig 1:6

"Bikovi" su bili surovi iako su posle prvih 45. minuta vodili samo 1:0 autogolom Brume, ali su Nagelsmanovi momci postigli pet golova u nastavku meča. Precizni su bili Sabicer, Forsberg i Lajmer dok je Verner postigao dva gola u razmaku od 20 minuta. Za "Vukove" je gol utehe postigao Vegorst u 89. minutu.

Borusija Dortmund - Borusija Menhengladbah 2:1

"Milioneri" su još jednom slavili u derbiju Borusija, sva tri gola smo videli u drugom delu igre. Gosti su poveli preko Tirama u 71. minutu, ali je uzvratio Brandt koji je u tri minuta postigao dva gola u poslao svoj tim u narednu fazu.

Fortuna Dizeldorf - Ercgbrge Au 2:1

Fortuna je slavila protiv kluba iz Cvajte posle preokreta. Kruger je doveo goste u vođstvo već u 12. minutu da bi Henings poravnao tik pred pauzu iz penala. Kasim je u 75. minutu kompletirao preokret tako da bundesligaš nastavlja dalje takmičenje.

Herta* - Dinamo Drezden 2:2

Posle regularnih 90 minuta je bilo 2:2 da bi u produžecima bilo 3:3, Torunariga je spasio tim iz Berlina ispadanja golom u 120. minutu. U penalima je pobedu domaćih overio Marko Grujić pošto je pre njega u šestoj seriji svoj šut promašio Elers.

Sent Pauli - Ajntraht Frankfurt 1:2

Gosti su slavili bez pomoći srpskih reprezentativaca u svom timu, Dost je pogađao u 4. i 16. minutu da bi domaći gol utehe postigli u 42. minutu preko Sobote koji je bio siguran iz penala.

Joveljić je presedeo meč na klupi, ali je uspeo da dobije žuti karton zbog prigovora van terena u 86. minutu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke