Kup - Udineze na produžetke do 1/8 finala

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 03.12.2014.
23:36
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Udinezea plasirali su se u osminu finala italijanskog Kupa ali tek nakon produžetaka. Atalanta i Empoli ranije danas eliminisali Avelino i Đenovu.

Beta/AP Photo/Paolo Giovannini
Beta/AP Photo/Paolo Giovannini

Povezane vesti

Tri utakmice 1/16 finala italijanskog Kupa bile su zakazane za sredu a plasman u dalji tok takmičenja obezbedili su Atalanta, Empoli i Udineze.

Ranije dana Atalanta je u Bergamu savladala Avelino rezultatom 2:2 (2:0) a mrežu domaćih čuvao je srpski internacionalac Vlada Avramov.

Oba gola za domaće postigao je Boakje a Atalanta će se u osmini finala sastati sa Fiorentinom.

Istim rezultatom kojim je Atalanta eliminisala Avelino Empoli je iz daljeg toka takmičenja izbacio Đenovu. Empolezi će u osmoni finala na Romu.

Poslednja utakmica današnjeg dela programa igrana je u Udinama gde je domaći Udineze imao dosta muke u duelu sa Ćezenom. Domaćin je na poluvremenu vodio rezultatom 2:1 ali je Ćezena stigla do izjednačenja i izborila se za produžetke.

Golovima Evanđeliste u 99. i Tereoa u 114. minutu "Zebrete" su savladale Ćezenu 4:2 posle 120 minuta igre pa će tim Andree Stramaćonija i Dejana Stankovića u osmini finala igrati protiv Napolija.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke