Kvadrado navija za Junajted?

Autor: Stevan Milovanović
sreda 11.02.2015.
09:34
Izvor: Sportske.net

Najzvučnije pojačanje Čelsija u januarskom prelaznom roku je navijač Mančester Junajteda!

Beta/AP Photo/Rui Vieira
Beta/AP Photo/Rui Vieira

Povezane vesti

26-godišnji fudbaler, Huan Kvadrado, koji je izjavio da mu se ispunio životni san kada je potpisao za Čelsi, kao dečak je navijao za „Crvene đavole“.

Kvadradov trener iz mlađih kategorija je izjavio da je kolumbijski fudbaler bio navijač Junajteda dok je igrao u svojoj domovini, pišu engleski mediji.

U to vreme, oko 2000. godine, Junajted je imao fantastičan tim, jedan od najjačih na svetu i zbog toga su bili veoma popularni u Kolumbiji. Sanjao je da igra za njih – mada možda i dalje sanja.“, izjavio je Huanov bivši trener Deninson Rivas.

Bilo kako bilo, Huan Kvadrado, koji je plaćen 26 miliona funti, je već debitovao za Čelsi, i kao pravi profesionalac, fokusiran je samo na svoj tim i na što bolje igre u dresu „Plavaca“.

Zanimljivu priču o novom fudbaleru Čelsija možete pročitati OVDE.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Carina
Wednesday, 11.02.2015
10:58

Vidi se da je njegov bivsi trener tesko podneo Kvadradov uspeh. Ne vidim zasto bi izjavljivao tako nesto posle transfera u Celsi, osim ako zeli da mu napravi neprijatnu situaciju. Ali neka, i Fabregas je vatreni navijac Arsenala, a nama ce doneti premijer ligu. Videcemo mozda i LS ove godine.

avatar
JUVENTIN
Wednesday, 11.02.2015
15:55

Verovatno i copa libertadores