"Kvaka 22" - Slom Intera ih sledeće sezone čini kandidatima za titulu!?

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 20.05.2019.
09:00
Izvor: Sportske.net

Nema više nikakve dileme šta čeka Spaletija, bez obzira na ishod poslednjeg kola. Ako taj rezultat bude nepovoljan, novi trener dolazi u situaciju koja mu najviše prija...

Cesare Abbate/ANSA via AP
Cesare Abbate/ANSA via AP

Povezane vesti

Interov poraz zakomplikovao je stvari, jasno je da je tim u velikom problemu, iako i dalje drže sudbinu u svojim rukama. Ono što je možda i poremetilo ekipu je saznanje da će Spaleti biti smenjen i da na njegovo mesto dolazi Antonio Konte.

Naime, objava je trebalo da usledi ove nedelje, da je Inter uspeo da izbori Ligu šampiona, ovako će biti prinuđeni da sačekaju.

Moraju da pobede Empoli, to je jedini izlaz, oni imaju najteži meč jer se gosti grčevito bore za opstanak, dok Milan gostuje bezbednom Spalu, a Atalanta dočekuje takođe tim iz sredine tabele, Sasuolo.

Dakle, sve je otvoreno, sada je pitanje da li će Konte prihvatiti klupu, ako Inter ostane bez Lige šampiona. Oni su izašli iz kandži FFP, mogu da ulažu, ali Kinezi žele da ostanu u okviru budžeta.

Konte će imati velike ambicije, mada ima mišljenja da on voli ovakve situacije u prvoj sezoni. Podsetimo, sa Juventusom i Čelsijem nije igrao u LŠ kada je u premijernoj godini osvojio titulu.

Jasno, on želi Ligu šampiona, ali ako Inter padne na poslednjoj stepenici, jasno je da će sve karte baciti na prvenstvo naredne sezone, u LE mogu da igraju sa šarenim sastavom.

Dosta je kombinacija, ali kako rekosmo sa pobedom će ipak uspeti da se dokopaju Lige šampiona.

To ni u kom slučaju neće spasiti Spaletija koji bi trebalo da dobije odštetu od 20 miliona, a Antonio Konte će, pre 1. juna postati trener Intera, to je posle debakla "crno-plavih" u Napulju, još jasnije...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
The_Matrix
Monday, 20.05.2019
12:22

Mi koji pratimo Inter smo cekali ovako nesto. Paza Inter je istina koja uvek prati klub. Ne bi me iznenadilo da Empoli povede, a onda Inter uz neku bolesnu zavrsnicu sve to okrene ili da bude obrnuto 🤣🤣🤣. Garantujem da Milan ne moze da pobedi Spal u gostima ako Spal bude igrao posteno i borbeno kao protiv svih vecih ekipa koje su im gostovali. Ne moze ni Atalanta pobediti Sasuolo. Ali tu je sada samo rec o postenju ovih ekipa. Atalanta koliko je simpatija bila pokupila toliko je izgubila onim dogovorom gde su poklonili kup zbog bodova, pa onda i sinoc

avatar
Amalainter
Monday, 20.05.2019
09:55

Spaletti je kukavica..da je drugacije Inter vec davno ne bi strepeo za Ligu Sampiona