Lacijali strepe od razjarenog Ronalda, Inter na teškom ispitu, Napoli nema pravo na grešku (NAJAVA)

Autor: Vladimir Stojanović
petak 21.09.2018.
12:49
Izvor: Sportske.net

Peto kolo startuje već večeras, sredinom nedelje je i vanredno, mnogo italijanskog fudbala u narednih desetak dana...

EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO
EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Povezane vesti

Serija A se nastavlja već u petak uveče, kolo će otvoriti Sasuolo i Empoli. Domaćin igra lep fudbal, dobili su Inter, pokazali zube Juventusu, De Zerbi očekuje pobedu. Što se Empolija tiče, već sada je jasno da ih čeka teška sezona, mada imaju četiri boda, kod gostiju Krunić počinje, trebalo bi da potpiše novi ugovor, jedan je od oslonaca ekipe.

U subotu, dan otvaraju Parma i Kaljari, timovi imaju po jednu pobedu, ovakvi mečevi znače šest bodova, povratnik u elitu da bi stigao do opstanka mora da dobija ovakve duele kod kuće.

Fiorentina i Spal će privući pažnju, gosti iz Ferare igraju fantastično na startu sezone, Fiorentina je nakon dve pobede tesno poražena u Napulju. Milenković počinje, gosti rasterećeni posle pobede u ponedeljak protiv Atalante, Milinković Savić i dalje rezerva Gomisu, bivši "partizanovac" Everton Luiz zakucan za klupu.

U subotu uveče posle preokreta protiv Totenhema koji bi mogao da bude zamah za Inter, Spaletijev tim čeka teško gostovanje. Moraju na "Marasi", strašna Sampdorija je dobila tri od četiri meča, napunila i Napoli, pa će gosti biti na iskušenjima. Vrsaljko je i dalje povređen, Ikardi će predvoditi napad, oporavio se Lautaro Martinez, šansu će čekati sa klupe.

Nedeljni matine je rezervisan za Napoli, dva puta će za kratko vreme u Pijemont, prvo iskušenje je protiv "Bikova", nakon remija u Beogradu. Videćemo hoće li Maksimović dobiti priliku, odnosno hoće li Anćeloti opet mešati karte.

Roma koja posle lošeg starta, brodoloma u Madridu ima internih problema u klubu gostuje u Bolonji, bez Pastorea su, ako izgubi ovaj meč Di Frančesko bi mogao da bude smenjen, ali i Pipu Inzagiju gori pod nogama nakon lošeg starta, njegov tim ima jedan bod iz četiri meča. Kolarov bi trebalo da počne, mada možda ga trener i odmori pred duele sa Frozinoneom sredinom nedelje i "Derbi dela Kapitale" narednog vikenda.

Kjevo koji je u minusu sa bodovima čeka Udineze, Radovanović i Tomović standardni, Đorđević i dalje povređen, Lacio želi seriju pobeda, na "Olimpiko" stiže Đenova.

Milinković Savić će biti u timu, na drugoj strani Lazović na klupi.

Milan posle tesne pobede u Luksemburgu igra protiv komšija iz Atalante koja deluje mnogo slabije nego prošle godine, uzdrmao ih je neuspeh u LE. Ali, uvek su komšije iz Bergama opasne, pa će Gatuzov tim morati da igra mnogo bolje nego u prethodnim mečevima.

Kolo će zatvoriti Juventus u Laciju, Frozinone je primio pet golova protiv Sampdorije, sada mora da se suoči sa razjarenim Ronaldom, Daglas Košta je diskvalifikovan, Kedira će odsustvovati par nedelja, Dibala će na teren od prvog minuta. Sigurno će i Alegri mešati karte, posle ovog meča Juve čeka Bolonju sredinom nedelje, a onda im sledi derbi sa Napolijem na "Alijancu".

Petak:

Sasuolo - Empoli 20:30

Subota:

Parma - Kaljari 15:00
Fiorentina - Spal 18:00
Sampdorija - Inter 20:30

Nedelja:

Torino - Napoli 12:30
Bolonja - Roma 15:00
Kjevo - Udineze
Lacio - Đenova
Milan - Atalanta 18:00
Frozinone - Juventus 20:30

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Friday, 21.09.2018
18:10

Juve dobija s pola snage Milan dobija s puno muke a Napoli i Inter ce imati puno problema mozda i dobiju po repu