Lampard: ''Čelsi će kiksnuti negde''

Autor: Stevan Milovanović
sreda 11.02.2015.
13:07
Izvor: Sportske.net

Engleski fudbaler je uveren da će njegov tim uspeti da sustigne 7 poena zaostatka.

Beta/AP Photo/Jon Super
Beta/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

Nakon tri remija i jednog poraza u poslednja 4 kola u Premijer ligi, Čelsi beži Mančester Sitiju velikih 7 bodova. Ipak, bivši igrač Čelsija je uveren da to nije nedostižno.


Frenk Lampard, koji je napustio Čelsi nakon 13 godina,veruje da u poslednjih 14 kola Siti može da veže dovoljno pobedada, uz neki kiks njegovog bivšeg kluba, sustigne trenutnog lideralige i učini finiš prvenstva zanimljivijim.

U opticaju su još 42 boda i uveren sam da imamo kvalitet da sakupimo što više pobeda i da se stvari mogu promeniti.“, izjavio je Lampard.

Januar je za nas bio frustrirajući mesec. U decembru smo igrali veoma dobro, na svaka 3 ili 4 dana. Januar nas je izbacio iz tog ritma. Odigrali smo manje utakmica i rezultati su se promenili.“, dodao je Frenk.

Možda ove sezone nisam odigrao onoliko minuta koliko sam želeo, ali sam svestan da što si stariji sve manje možeš igrati.“, izjavio je Lampard za engleske medije.

36-godišnji fudbaler je ove sezone odigrao 18 mečeva u Premijer ligi i postigao 5 pogodaka i imao jednu asistenciju.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NIKE
Wednesday, 11.02.2015
14:38

A City neće kiksnuti nigdje, jel molim? Pričaš nebuloze moj Frenki, ne treba ti ovakva izjava protiv nas, ali Englezi svakako nisu previše bistar ni talentovan narod pa oprostit ću ti ovaj put.