Lampard Engleskoj napravio novu zvezdu, "poker" Totenhema, "Đavoli" do pobede sa kreča!

Autor: Nikola Miloradović
subota 14.09.2019.
17:58
Izvor: Sportske.net

Sjajne partije londonskih ekipa, pobeda i za Sautempton.

EPA-EFE/ANDY RAIN
EPA-EFE/ANDY RAIN

Povezane vesti

Fudbaleri Čelsija gostovali su na "Molinuu" ekipi Vulverhemptona. Očekivao se neizvestan duel, na kraju je četa Frenka Lamparda slavila sa ubedljivih 5:2 (3:0).

Poveli su u 31. minutu, sjajan gol mladog Tomorija.

To je dalo krila "Plavcima", koji samo tri minuta kasnije stižu do novog pogotka, strelac je bio fantastični Temi Abraham.

Već u 41. minut, stajalo je na semaforu 3:0 za goste (prva tri pogotka pogledajte OVDE), ponovo je strelac bio fantastični Abraham, ovoga puta je glavom savladao Patrisija nakon centaršuta Alonsa.

Tako je došao do šestog gola na poslednja tri nastupa u Premijer ligi, a ispostaviće se da se tu nije zaustavio.

Velika prednost za "Plavce" pred odlazak na odmor, nakon 10 minuta igre u nastavku uspeli su i da je uvećaju.

Fantastičan solo prodor Abrahama, ostavio je Koudija "u prašini" i efektnim udarcem u dalju ugao po treći put na meču matirao Patrisija. Prvi het-trik za mladog napadača u Premijer ligi.

Sve je bilo jasno, domaćin je ipak uspeo da odbrani čast, smanjili su na 4:1 u 69. minutu, strelac je bio Roman Sais, da bi u u 85. minutu utakmice gol postigao i bivši napadač Milana Patrik Kutrone.

Konačan rezultat postavio je Mejson Maunt novim golom u šestom minutu nadoknade.

Ubedljiv je bio i Totenhem, koji je na svom terenu savladao Kristal Palas sa čak 4:0 (4:0).

Odigrali su "poker" već u prvom poluvremenu Sparsi, poveli su u 10. minutu preko Sona, 11 minuta kasnije Van Anholt je zatresao sopstvenu mrežu.

Već u 23. minutu bilo je i 3:0, drugi gol za sjajnog Hjong-Min Sona.

Sve je postalo apsolutno jasno u 42. minutu, Lamela strelac, Kejn piše asistenciju.

U nastavku je očekivano opao tempo, Son je bio blizu het-trika, ali je tukao pored gola rivala sredinom drugog dela igre.

Ostalo je 4:0, golove pogledajte OVDE.

Pobedu piše i Mančester junajted, koji je na "Old Trafordu" savladao Lester sa 1:0 (1:0).

Poveli su u osmom minutu i to sa kreča, precizan izvođač najstrože kazne bio je Markus Rašford.

Bio je to čak četvrti penal za "Đavole" ove sezone, tek drugi koji su iskoristili.

Nijedni ni drugi nisu uspevali da stvore ozbiljniju priliku pred golom rivala do kraja poluvremena, nakon 10 minuta igre u nastavku Medison je bio blizu iz slobodnjaka, ali je tukao pored gola.

Možda i najbolju priliku imao je Markus Rašford u finišu, kada je, takođe iz slobodnog udarca, pogodio okvir gola, preciznije rečeno, mesto gde se spajaju prečka i stativa.

Nije ipak bilo promene rezultata, Junajted je uspeo da slavi.

Slavio je minimalcem i Sautempton, bili su "Sveci" bolji od Šefilda i to na gostovanju sa 0:1 (0:0).

U prvom delu nije bilo golova, u nastavku je Musa Đenepo postigao drugi pogodak ove sezone i pokazao da će biti dobro pojačanje za ekipu Ralfa Hazenhitla.

Igrao se 66. minut kada je doneo pobedu Sotonu, na asistenciju Bufala.

U 85. minutu je sve postalo jasno, "Blejdsi" ostaju sa igračem manje, crveni je zaradio Bili Šarp.

Brajton je dočekao Barnli, vodili su sve do sudijske nadoknade, ali su "Kleretsi" ipak došli do vrednog boda, na kraju 1:1 (0:0) na "Ejmeksu".


U prvom delu nije bilo golova, da bi nakon šest minuta igre u nastavku Nil Mopej doneo prednost "Galebovima".

Ipak, ekipa Šona Dajča dolazi do boda u prvom minutu nadoknade, kada je Rajana savladao Hendrik.

Vulverhempton - Čelsi 2:5
Totenhem - Kristal Palas 4:0
Mančester junajted - Lester 1:0
Brajton - Barnli 1:1
Šefild junajted - Sautempton 0:1


Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

23 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Sveznalac-NoviProfil
Saturday, 14.09.2019
19:45

Kako Celsi igra dobro u napadu to je fantazija ali isto tako u obrani katastrofa. Primamo dosta ali i dajemo dosta gola valjda to tako mora kad se igra na gol vise. Drago mi je da momci ne staju a isto tako drago mi je sada sto se „nasi momci“ dokazuju iz utakmice u utakmicu. Samo ovako napred pa ako treba i dve godine perioda tranzicije i svako mesto od 1-6 bi bilo pozeljno! Naravno teziti prema tituli ali ne treba ni smatrati katastrofu ako zavrsimo recimo 4 ili 5 kada smo dobili ovako 3 fantasticna fudbalera!

avatar
Bidza i Tridza
Saturday, 14.09.2019
19:21

Нисам ништа гледао од фудбала данас ал ме не чуде резултати Јунајтеда и Челсија. За нас сам био убеђен да долази 0-2 гола а за Челси се знало да ће гг3+. Абрахам је огроман таленат,има Челси шпица за дужи период.

avatar
mrancic
Saturday, 14.09.2019
18:44

Vezni kreativac i špic preko potrebni.Ubacivati Čonga,Gomeša i Grinvuda sve češće.Mek Tominaj borben ali nema ni 5% inteligencije za veznog igrača.Lindelof kritičan ,gubi se u pojedinim momentima.Da li je moguće da je Solskjer dao ptednost Rašfordu u odnosu na Lukakua na mestu špica?Jedno se primećuje sigurno:Ole ih ničemu nije naučio u odnosu na prošlu sezonu.Jesmo pobedili ali je smešno upoređivati nas sa Sitijem,Liverpulom i Totenhemom.Stavljajte mi minuse koliko hoćete ali je Junajtedu je pored nekoliko novih igrača potreban i bolji trener.

avatar
Adi237
Saturday, 14.09.2019
18:20

Lester je jako tezak protivnik odbrana je zatvorila vardija ali idalje vezni red je problematican ..fred od kad je usao donjeo mirnocu na sredini terena...ne svatam zasto solskjer ne da priliku gomesu stvarno ne razumijem.. e ako je ovo tacno da pogba ide u januaru a kros kod nas uz jos jednog top veznog igraca bilo bi puno bolje..pogba nije zainteresovan za igru i bolje se krecemo kad on nije na terenu jer cesto solira nepotrebno usporaje igru i zadrzaje i najgore gubi loptu zbog koje nam protivnici stvaraju sanse...u januaru moraju doci bar 2 vezna i to centralna,sanco je odlican ali nije nam potrebniji od fernandesa,nevesa itd.

avatar
Paklena pomorandza
Saturday, 14.09.2019
18:14

Eh moj Junajtede na sta si spao......ziv prosek,pocev od igraca pa do trenera....mucenje kuci protiv Lestera.Gol jedino iz penala....Ko misli da je ovaj Solskjer materijal za top trenera i covek koji moze da "gradi" Junajted taj je u velikoj zabludi!

avatar
Adi237
Sunday, 15.09.2019
09:46

Mislim da je veci problem to sto nemamo sportskog direktora i sto wudvord nam resaje transfere...lako je biti trener sa top igracima a tesko je biti trener kad nemas tim a mi nemamo tim i nece ga biti sve dok god wudvord vodi igru na pijaci.. 1 prvo sportskog direktora imenovat koji zna sta je fudbal i koji je legenda kluba idealno Van de Sar ali tesko... e tek onda reorganizovat drugo trener itd...realno koji god da trener dodze sa ovim sastavom koji junajted ima nista nebi napravio..tim je osrednji bez zvjezda i lidera na terenu..sa mekgvajerom, bisakom i james su pogodili ocekujem sledeci prelazni rok popunu u sredini sa 2-3 igraca, onda onaj sledeci prelazni rok popunu u napadu mislim nece biti puno promjena zimi ali ljeti da...i ono sto je bitno solskjer se resaje nepotrebnih igraca i rasterecuje klub da bi doveo druge ali ce to trajati najmanje jos 2 prelazna roka.

avatar
Crveni Lucifer
Saturday, 14.09.2019
18:08

Pali se masina, lester bezopasan ali naksladje je ovako iz penala da pocrkaju dusmani

avatar
Adi237
Saturday, 14.09.2019
18:13

Nema veze kako je dobijena utakmica nema se sta zamjeriti sudiji penal cist i var je pregledo snimak tako da bi ponistili da nije bilo penala...

avatar
Crveni Lucifer
Sunday, 15.09.2019
15:29

Naravno da je cist ali kao sto vidis hejteri se opet hvataju za penal, zato je ovako najsladje

avatar
Alex DeLarge
Saturday, 14.09.2019
18:41

Sta se to tacno pali? Pogledaj Junajtedov sastav, da ne vidim koji grb stoji pored mislio bih da se radi o Evertonu... Jedini dobitak ove sezone su Megvajer i Van Bisaka. Da ne gresim dusu, mali Dzejms je sasvim prostojan fudbaler, ali ne bas da bude oslonac igre. Nekako lici na one igrace tipa Parka, odlican za rotaciju, ali ipak nije zvezda...

avatar
RealisticChelseaFan
Saturday, 14.09.2019
18:04

Ne mozemo mi da ne primimo gol. Ponadao sam se da ce ovo biti konacno jedan clean-sheet i sigurna pobeda, ali mi smo postali GG ekipa. Abraham ima neverovatnu zavrsnicu, ima osecaj za gol, kao da je decko rodjen u kaznenom prostoru. Retko se vidja ovako efikasan napadac koji koristi svaku sansu. Alonso solidan, ali i dalje se vidi da skripi u odbrani. Aspi odlican, kao i Tomori. Jorginho i Kovacic su solidno odigrali, ali mogu oni i bolje. Mount fenomenalan, Vilijan dobar. Da ne duzim previse, bitna pobeda na teskom gostovanju.

avatar
IIIPlava Horda GGMU?
Saturday, 14.09.2019
18:03

Svidja mi se sto je Lampard promenio formaciju i prilagodio je igracima sa kojim raspolaze usled povreda, bice to sve bolje kad Rudiger bude u stanju da iznese ceo mec i kad se vrate Kante, RLC (ubedljivo najbolji Celsijevi veznjaci), Emerson i HO, ovako za sada tim izgleda kao neka kombinacija koja se izvodi u LK i FA kupu. Sve u svemu daleko lakse dobijen mec nego sto sam ocekivao, Abraham i Maunt pokazuju da ce biti prave zverke.

avatar
Roči Salamanka
Sunday, 15.09.2019
14:42

Posle ne znam koliko vremena,sve golove su postigli Celsijeva deca i na to moramo biti ponosni.Ovom timu fali destruktivac poput Kantea i jedan iskusan stoper i ispasce to dobar tim.

avatar
Stretford END 1878
Saturday, 14.09.2019
18:02

Mrsavo ali pobeda se racuna. Lester jako tezak protivnik, ali priveli smo mec kraju kako treba za razliku od predhodnih meceva.

avatar
A.Shevchenko 7
Saturday, 14.09.2019
21:05

Bicete 7-mi hahah

avatar
Alex DeLarge
Sunday, 15.09.2019
08:23

Sve dok se ne igra LS, svejedno je da li si 5. ili 15...

avatar
LUZERPOOL
Saturday, 14.09.2019
23:00

Bit cete plastika uvek hahah