Lampard u očaju, šta je sa ovim momkom?

Autor: Stefan Matić
petak 06.03.2020.
10:06
Izvor: Sportske.net

Tinejdžer neće skoro na teren.

EPA-EFE/ANDY RAIN
EPA-EFE/ANDY RAIN

Povezane vesti

Čelsi nastavlja da bije bitku za top četiri. Ovog vikenda Lampardovi puleni dočekuju Everton na "Bridžu", klub iz Londona se muči sa povredama tako da ni na ovoj utakmici neće nastupiti igrači poput Kantea, Abrahama, Pulišića, ali i jedan od najplaćenijih tinejdžera na svetu - Kalum Hadson-Odoi.

Po pisanju engleskih medija mladi reprezentativac Engleske je obnovio povredu mišića na treningu, tako da će definitivno propustiti "karamele" iako je bilo najavljivano da ćemo ga ponovo videti na terenu.

Hadson-Odoi Fiola Celsi MOL Vidi

Hadson-Odoi je bio meta Bajern Minhena u prethodnih par prelaznih rokova, ali je njegov potpis na novi ugovor septembra meseca stavio tačku na to. Mladi krilni igrač nedeljno uzima oko 120 hiljada funti čime je jedan od najplaćenijih tinejdžera današnjice.

Međutim od tada ne pruža očekivane partije, doduše povrede su učinile svoje.

Ove sezone je zabeležio tek nastup na 17 mečeva PL uz jedan gol i četiri asistencije.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
BlueBoy84
Friday, 06.03.2020
17:18
avatar
Carina_11303
Friday, 06.03.2020
11:17

Jos neki igraci mi padaju na pamet. Igraci koji nisu pruzali sjajne partije i koji su se mucili kad su prvi put dobijali sansu u Celsiju. Kratkovidost uprave i Murinja je dozvolila da se ti igraci prodaju. Njihova imena su Salah, De Brujne i Lukaku. Ostavite decka na miru da nam ne bi bio cetvrti u ovom mracnom nizu. Da je Azar oko sebe imao Salaha, De Brujnea i Lukakua, Celsi bi osvojio sve. Ovako grcamo u borbi za cetvrto mesto.

avatar
Naka TZ (CFC)
Friday, 06.03.2020
14:59

Zaboravio si i Matu i Matica ,Mata kada je prodat bio je 2 puta proglasavan za najboljeg Celzijevog fudbalera.Isto greska je bila sto Nathan Ake nije vise forsiran pa sada je narasla i njemu cjena i kvalitet i to sada koriste drugi.Hudson Odoi,Loftus Cheek,Abraham,Tomori,Christensen,James sve ih forsirati da ne bi se ponovile greske ako kroz par godina nista ne pokazu onda je druga prica.

avatar
Stabber
Saturday, 07.03.2020
10:41

Ovaj decko se po meni vidi da nije to to. Salah i De Brujne su od prvog dana pokazivali potencijal. Hadson Odoi nije nista posebno, videcete svi i samo. Sterling je u njegovim godinama pokazivao zverski talenat