Lamps bez milosti, Čelsi poslao 80 miliona evra na tribine i - procvetao!

Autor: Ivan Cvetković
sreda 04.11.2020.
10:04
Izvor: Sportske.net

Rez koji se za sada isplatio ekipi iz Londona.

EPA-EFE/Nick Potts / POOL
EPA-EFE/Nick Potts / POOL

Povezane vesti

Dolazak Eduarda Mendija označio je i definitivan kraj svih nadanja Kepe da bi mogao da se vrati u startnu postavu Čelsija, a Senegalac je opravdao veliko poverenje Frenka Lamparda.

Mendi nije primio gol na prethodnih pet mečeva u svim takmičenjima što je oduševilo navijače, a i samog trenera "plavaca" koji ima samo reči hvale.

"On je do sada pokazao sve kvalitete koje golman treba da poseduje. Mečevi bez primljenog gola su pravi pokazatelj, imao je odbrane u pojedinim trenucima meča koji su bili krucijalni za nas i gde se 'lomilo'. Uopšte nije zahtevan, skroman je, radi naporno i želi da učestvuje u igri zajedno sa igračima. Stalno je nasmejan i spreman da napreduje", istakao je Lampard pred susret trećeg kola Lige šampiona protiv Rena, Mendijevog dojučerašnjeg tima.

Mnogi su ove reči Engleza shvatili kao poruku za Kepu koji se, tvrde na Ostrvu, i nije naročito pomučio da zadobije poverenje novog trenera nakon odlaska Mauricija Sarija.

Španac je plaćen čak 80 miliona evra što je svetski rekord kada su u pitanju golmani, ali se Lampard nije libio da ga skloni sa gola zbog loših partija.

Kepa je odigrao tri meča u Premijer ligi ove sezone i primio šest golova, dok na  poslednje dve utakmice nije bio ni u protokolu.

Baner

Sa druge strane, Mendi je koštao klub tek 24 miliona i već sada deluje kao da se ova akvizicija isplaćuje...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke