Laportina bomba i dobitna formula - nemački tandem iz snova!

Autor: Milovan Longinov
utorak 09.02.2021.
17:54
Izvor: Sportske.net

Glavni kandidat na izborima u Barseloni ima zanimljiv plan.

EPA-EFE/Zipi
EPA-EFE/Zipi

Povezane vesti

Đoan Laporta je  glavni kandidat da se vrati u predsedničku fotelju Barselone, a sada su se prvi put pojavili i imena kada su u pitanju najvažniji funkcionieri.

Laporta je u više navrata isticao da ne želi da govori o imenima, jer ne želi da destabilizuje ekipu i trenera Ronalda Kumana, za čiji rad ima ogromno poštovanje.

Ipak, danas su pojedini pouzdani izvori otkrili da Laporta ima zanimljiv plan, a to je nemački tandem - Julijan Nagelsman na klupi, Ralf Ragnik u direktorskoj fotelji.

Nagelsman je definitivno buduća zvezda prelaznog roka kada su u pitanju treneri, pominjalo se da ga žele Liverpul i Real Madrid, a sada je ozbiljno zagrizla i Barselona. Pod uslovom da ekipa ne bude zadovoljna, ako Kuman ne opravda očekivanja do kraja sezone, Laporta bi na leto mogao da imenuje Julijana Nagelsmana.

Takođe, Ragnik bi dobio ponovo posao u kom je  najbolji, iako je  želeo na klupu Milana, fotelju u Barseloni će teško odbiti. 

Podsetimo, Ragnik i Nagelsman su zajedno sarađivali u Lajpcigu i pokazali su se kao dobar tandem. Ragnik se pokazao kao odličan na poziciji generalnog menadžera u Salcburgu i potom u Lajpcigu, ali je odlučio da napusti kompaniju Red Bul, jer je želeo da se vrati trenerskom poslu. No, onda je Milan odlučio da produži ugovor sa  Stefanom Piolijem.

Ostaje da vidimo šta će se desiti na izborima 7. marta, a ukoliko Laporta opravda očekivanja i pobedi, čekamo njegov plan.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke