LE (GRUPE A, B, C) - Arsenal odmorio najbolje i pobedio, Bugari odneli bod iz Rima, Slavija pronašla lek za "farmaceute"!

Autor: Ivan Cvetković
četvrtak 29.10.2020.
22:54
Izvor: Sportske.net

Danas su odigrani mečevi drugog kola grupne faze Lige Evrope.

EPA-EFE/Andy Rain
EPA-EFE/Andy Rain

Povezane vesti

GRUPA A

Roma je na domaćem terenu priredila neprijatno iznenađenje pošto je remizirala sa CSKA iz Sofije na utakmici bez pogodaka.

Odmah na početku mrežu Bugara zatresao je Smoling, ali je pogodak poništen zbog ofsajda. I pored nekoliko opasnih situacija, "vučica" nije uspela da probije disciplinovanu odbranu ekipe iz Sofije koja kući veoma vredan bod.

Kluž i Jang Bojs odigrali su nerešeno, u Rumuniji je bilo 1:1.

Domaćin je poveo u 62. minutu golom Marija Rondona, međutim Švajcarce je spasao poraza Kristijan Fasnaht sedam minuta kasnije.
 
Пласман обезедио SofaScore LiveScore

GRUPA B
 
Arsenal je kod kuće opravdao ulogu velikog favorita i slavio protiv Dandalka sa 3:0.

"Tobdžije" su u finišu prvog poluvremena u razmaku od tek dva minuta stigli do velike prednosti pred odlazak na odmor, strelci su bili Edvard Nketija u 42. i Džozef Vilok dva minuta kasnije.

Na 3:0 povisio je Nikolas Pepe u prvom minutu drugog poluvremena što je bilo, ispostaviće se kasnije, i konačan rezultat.

Molde je kod kuće slavio protiv Rapida iz Beča minimalnim rezultatom, a čovek odluke bio je Ohi Omoihuanfo u 65. minutu minutu meča.
 
Пласман обезедио SofaScore LiveScore
   
GRUPA C

U Francuskoj Nica je pobedila Hapoel Ber Ševu sa 1:0, strelac jedinog gola na meču bio je Amin Žiri u 23. minutu susreta.

Istim rezultatom završen je i duel Slavije i Bajera iz Leverkuzena u Pragu gde je domaćin slavio pogotkom Petera Olajinke u 80. minutu.

Česima je umnogome pomoglo i isključenje Belarabija u 22. minutu, a Slavija je do vodećeg gola mogla i ranije, međutim udarac Stančijua sa penala odbranio je Hradecki.
 
Пласман обезедио SofaScore LiveScore
   

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Igors Stepanovs
Friday, 30.10.2020
00:21

Sta je sa Salibom?Jel on ne moze ni protiv Dandalka dobiti sansu nego je Dzaka stoper?Onaj mali iz Lestera stp igrao s njim u paru dobija sansu i kida u PL a Saliba kao mora sa U23 da igra.