LE (GRUPE A, B i C) - Ludilo u Bernu, Sulejmani ide dalje, Bajer surov!

Autor: Stefan Matić
četvrtak 10.12.2020.
20:54
Izvor: Sportske.net

CSKA dobila "vučicu", Arsenal maksimalan.

EPA-EFE/PETER SCHNEIDER
EPA-EFE/PETER SCHNEIDER

Povezane vesti


Grupa A

CSKA Sofija - Roma 3:1
Jang Bojs - Kluž 2:1


CSKA je slavila u meču kojim im rezultatski ništa nije značio, bugarska ekipa upisuje prvi trijumf ove sezone u LE.

Romu je načeo Rodriges već u petom minutu, mladi Milanese je izjednačio na 1:1 u 22. minutu, ali prednost domaćih pred odlazak na pauzu obezbeđuje Sove na asistenciju Džefersona u 34. minutu.

Overu bodova donosi isto Sov, ofanzivac Gambije postiže gol deset minuta po povratku sa pauze.

Jang Bojsima je i nerešen ishod bio dovoljan za plasman dalje, Burgi je imao dobru šansu, Rumuni su uzvratili preko Rondona koji propušta sjajnu šansu. Izjednačena igra u nastavku, rumunski klub je ipak imao bolji tempo pred sam kraj meča. Kluž stiže i do bitnog gola, delovao je da je to i plasman dalje - pogodak Gabrijela je došao u 84. minutu.

Ipak Švajcarci dolaze do poravnanja iz penala u 94. minutu preko Nsame, pre toga je Balgredin dobio direktan crveni karton. Totalni preokret donosi Gaudino u 96. minutu, Jang Bojsi idu dalje!

Oba timu u nadoknadi dobijaju po još jedan crveni, strelac Nsame kod JB a Đoković kod gostiju zbog nesportskog ponašanja.

Sulejmani će imati priliku da nastupa i u eliminacionoj fazi LE.

Grupa B

Dandalk - Arsenal 2:4
Rapid Beč - Molde 2:2


"Tobdžije" su uspele da ostvare maksimalni učinak u svojoj grupi. Arteta je poslao dosta izmenjen tim, ali su mladići blistali. Prvo je Nketija načeo Irce u 12. minutu, ubrzo je bilo i 2:0 - Elneni daje gol u 18. minutu.

Irski predstavnik smanjuje na 2:1 preko Floresa, ali "tobdžije" overavaju pobedu tokom drugog dela igre. Golovima Viloka i Baloguna se stiže do 4:1, Oare smanjuje na 4:2 u 85. minutu.

Molde je takođe bez kalkulisanja ušao u meč, Norvežani su već osigurali plasman dalje.

U Beču je odigrano 2:2 - Eikrem je doneo prednost gostima u 12. minutu, anulirao ju je Rizmaler golom dva minuta pred pauzu. Drugo poluvreme ponovo Eikrem i 2:1 za goste, ali domaći spašavaju čast preko Ibrahimoglua i golom u 90. minutu meča.

Grupa C

Bajer Leverkuzen - Slavija Prag 4:0
Hapoel Ber Ševa - Nica 1:0


"Farmaceuti" su bili i više nego ubedljivi, u direkton susretu sa Slavijom su odlučili ko će kao prvi iz gurpe C.

Nemci su slavili rezultatom 4:0, sa po dva gola u oba poluvremena.

Bejli je prvo pogađao u 8. i 2. minutu, rezervista Dijabi je povisio na 3:0 u 59. minutu da bi konačnih 4:0 doneo Belarabi u nadoknadi vremena.

Hapoel je stigao do utešnog trećeg mesta, Izraelci su zadali još problema Nici i slavili sa minimalnim rezultatom. Jedini gol postigao je Hatuel u 72. minutu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke