LE, grupe C i D - Zenit slavio posle preokreta, Zvezdin rival iz kvalifikacija namučio "Modre"

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 25.10.2018.
20:52
Izvor: Sportske.net

Odigrani su mečevi trećeg kola u okviru grupa C i D.

EPA-EFE/ANATOLY MALTSEV
EPA-EFE/ANATOLY MALTSEV

Povezane vesti

Grupa C

Kopenhagen - Slavija Prag 0:1
Zenit - Bordo 2:1


Praška Slavija je minimalcem slavila u danskoj prestonici, gol odluke postigao je Matušek na samom startu drugog poluvremena.

U Sankt Petersburgu pobeda domaćina nakon preokreta, poveli su "Žirondinci" preko Brijana u 26. minutu, da bi rezultat poravnao Dzjuba u 40. minutu utakmice.

Nakon 10ak minuta igre u nastavku, veliku šansu za Zenit propustio je Dzjuba, strelac prvog pogotka nije uspeo da udarac sa bele tačke pretvori u pogodak. Na njegovu sreću, pobedu ekipi Zenita donosi Kuzjaev u finišu utakmice.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Grupa D

Anderleht - Fenerbahče 2:2
Spartak Trnava - Dinamo Zagreb 1:2


Puno golova u Briselu, ali pobednika nije bilo. Poveli su domaći u 35. minutu preko Bakalija, da bi četiri minuta kasnije Belgijanac postigao još jedan pogodak za Anderleht.

Ipak, u roku od samo četiri minuta turski sastav dolazi do izjednačenja, Fraj je smanjio na 2:1, poravnanje je doneo Ali Kaldirim u 57. minutu.

Spartak iz Trnave je pošteno namučio Crvenu Zvezdu u kvalifikacijama za Ligu šampiona, a sada su pokazali zube i protiv zagrebačkog Dinama, ali nisu uspeli da dođu do bodova.

Poveli su Slovaci preko Grobanija u 32. minutu, poravnanje je nakon 20 minuta igre u drugom poluvremenu doneo Mario Gavranović, da bi preokret i pobedu "Modrima" doneo Oršić u 77. minutu susreta.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke