LE Grupe K i L - Čelsi praktično "overio" kartu za narednu fazu, Marko Nikolić slavio protiv PAOK-a u gostima!

Autor: Aleksa Blaćanin
četvrtak 25.10.2018.
23:08
Izvor: Sportske.net

Puno uzbuđenja večeras u Ligi Evrope. Londonski Čelsi je jedan od šest klubova sa 100% učinkom u dosadašnjem delu takmičenja.

Epa/Georgia Panagopoulou
Epa/Georgia Panagopoulou

Povezane vesti

                                               Grupa K


Jedna od najizjednačenijih grupa u Ligi Evrope. Ren i Dinamo Kijev su odigrali 1:2 (1:1) u francuskoj, dok su Jablonec i Astana podelili bodove, rezultat je 1:1 (1:1).

Dinamo Kijev je imao puno problema na startu grupne faze Lige Evrope. Večeras su poveli protiv francuskog tima, Kedziora je postigao vodeći gol u 21. minutu, ali je 4 minuta pre pauze Grenijer izjednačio. Kada je drugo poluvreme u pitanju, domaćin je bio bolji, ali ukrajinski tim je uspeo da odnese sva tri boda i to sa igračem manje. Šepelev je dobio drugi žuti karton u 84. minutu, a Bujalski je svojim golom doneo pobedu Dinamu u 89. minutu.

Jablonec i Astana kao da nisu ni igrali drugo poluvreme, cela utakmica je stala u prvih 45. minuta. Domaćin je poveo vrlo rano, u 4. minutu je Povazanec doneo prednost. Gosti nisu dugo čekali i već u 11. minutu su uzvratili golom Pedra Henrikea.
        
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо
         
                                                Grupa L


Čelsi je očekivano slavio protiv BATE-a, bilo je 3:1 (2:0), dok je MOL Vidi iznenadio u gostima protiv PAOK-a, rezultat je 0:2 (0:2).

"Plavci" su primili prvi gol u ovogodišnjem takmičenju Lige Evrope, ali su uprkos tome slavili vrlo ubedljivo. Sari je promešao karte i odmorio dosta igrača, ali to nije smetalo londonskom timu da zabeleži novu pobedu. Loftus Čik je postigao het-trik. Prva dva gola je postigao u 2. i 8. minutu i tada je već izgledalo da se beloruskom timu smeši katastrofa. Međutim, Čelsi je stao malo na kočnicu i lagano priveo meč kraju. Loftus Čik je postigao još jedan gol za londonski tim u 54. minutu, a utešni gol za goste postigao je Rios u 80. minutu.

PAOK je u meču protiv tima koji vodi Marko Nikolić rutinski izgubio sa 0:2. Oba gola za goste postignuta su u prvom poluvremenu, Huzti i Stopira su bili strelci u 12. i 45. minutu. Prijović nije bio starter, ali je ušao u 52. minutu, međutim, nije uspeo da pomogne svom timu da izbegnu poraz.
     
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо
         

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Gorila u magli! LFC
Friday, 26.10.2018
16:25

Sta je vatrenih navijaca Celzija na ovim vestima!aa,ne to je liga evrope..

avatar
Стерлинг Арчер
Thursday, 25.10.2018
23:26

Ako Ruben ne počne sledeću utakmicu jako ću se razočarati

avatar
NikkiCFC
Thursday, 25.10.2018
23:24

Najbitnije odmoreni prvotimci i bez povreda. Lotus Cik bi mozda mogao da se proba kao spic jer Morata i Ziru ne planiraju da daju golove. Takodje sa ovakvim RLC-om, Barklijem koji ce biti izvesno nominovan za igraca meseca PL, uvek dobrog Kovacica i nezamenjljivog Zorzinja, Kante je u problemu. Pitam se kakav bi on bio desni bek? Ako dodje preko 100m ponuda a doci ce prodati ga i uloziti u bekove i spica jer se on iako najbolji DM na svetu ne uklapa u Sarijev sistem.

avatar
Thursday, 25.10.2018
22:57

RLC aka crni Zidan je sve ono sto navijaci Junajteda misle da Pogba jeste.....