LE - Ivanov osigurao prolaz Panatinaikosa, prošli Karabag, Fener, Austrija...

Autor: Aleksandar Obrenović
četvrtak 25.08.2016.
22:00
Izvor: Sportske.net

Evo prvih ekipa koje su uspele da obezbede plasman u LE...

uefa.com
uefa.com

Povezane vesti

Karabag iz Azerbejdžana je uspeo da se plasira u Ligu Evrope. Oni su nadoknadili poraz od 1:0 iz prvog duela protiv Geteborga, slavili su sa čak 3:0 golovima Sadikova, Muarema i Kintane.

Panatinaikos je rutinski odigrao svoj meč u Danskoj protiv Brondbija. Gubili su sa 1:0 golom Mukhara, ali je Ivan Ivanov, nekadašnji fudbaler Partizana, doneo siguran prolaz "zelenima" u narednu fazu.

Da podsetimo, prvi meč su Atinjani dobili sa 3:0.

U narednoj fazi rutinski se našao i Fenerbahče. Oni su nakon 3:0 u prvom meču slavili protiv Grashopersa i u gostima, ovoga puta je bilo 2:0.

Fernandao i Miroslav Stoh su bili strelci na ovom meču u 77. i 84. minutu.

Liberec slavi Sikoru, čovek je postigao 3 gola u meču sa Larnakom, njegov tim je slavio ukupnim rezultatom 4:0 nakon 1:0 u prvom meču.

Pored ovih mečeva, igrali su i Rozenborg i Austrija iz Beča, a rezultat u tom meču je bio 2:1 u korist gostiju iz Beča. Grunvald je doveo goste u prednost, izjednačio je Gitkajer, da bi Kajode postavio konačan rezultat od 1:2, odnosno 2:4 ukupno.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
El Matador PFC-FCB
Thursday, 25.08.2016
22:18

Ivan Ivanov bratko! Koliko taj čovek nedostaje u odbrani Partizana. Kad se samo setim onog momenta kad je postigao gol protiv Tromza!