LE - "Kantrida" slavi Kramarića!

Autor: Aleksandar Obrenović
četvrtak 23.10.2014.
21:02
Izvor: Sportske.net

U grupama od G do L odigrane su sve utakmice trećeg kola Lige Evrope, a sve je ponovo zapanjio sjajni Andrej Kramarić koji je postigao het-trik u pobedi nad Fejenordom.

Beta/AP Photo/Darko Bandic
Beta/AP Photo/Darko Bandic

Povezane vesti

Grupa G

Sevilja je kao gost ostala neporažena u Liježu protiv Standarda, bilo je 0:0, a obe ekipe su propustile nekoliko dobrih prilika za pobedu.

Na drugom meču ove grupe igrali su Rijeka i Fejenord na "Kantridi", a fenomenalni Andrej Kramarić je doneo pobedu svojoj ekipi sa čak tri postignuta gola. On je svoj het-trik postigao od 63. do 76. minuta kada je dokrajčio ekipu iz Holandije.

Sjajna partija fudbalera koji je bio nadomak Crvene Zvezde dok je ekipu trenirao Robert Prosinečki.

Situacija u ovoj grupi je veoma komplikovana nakon 3 kola, Sevilja ima 5 bodova, dok Standard i Rijeka imaju po četiri. Poslednjeplasirana ekipa u grupi je Fejenord sa 3 osvojena boda.

Grupa H

Danas su svoj meč odigrali Krasnodar i Volfsburg, a nemačka ekipa je slavila rezultatom 4:2 u gostima. Ovom pobedom je ekipa Volfsburga otišla na drugu poziciju zahvaljujući remiju Lila i Evertona u Francuskoj.

Everton je prvi sa 5 bodova, Vukovi su drugi sa 4, Lil je treći sa 3, dok je poslednji Krasnodar sa 2 osvojena boda.

Grupa I

Veliko iznenađenje videli smo u Švajcarskoj gde je domaći Jang Bojs savladao Napoli sa 2:0. Oaro i Bertone su doneli pobedu domaćima. Vilotić i Gajić su igrali za domaće. Druga utakmica ove grupe između Sparte i Slovana u Bratislavi je prekinuta zbog upadanja navijača na teren. Ipak, meč je nastavljen, igralo se bez prisustva publike do kraja, što je mnogo više odgovaralo gostima.

Sparta iz Praga je pobedila sa 3:0, sada tri ekipe imaju po 6 bodova, Napoli, Sparta i Jang Bojs, dok Slovan nema osvojenih bodova.

Grupa J

U ovoj grupi Steaua je kao domaćin bila bolja ekipa od ekipe iz Portugala, Rio Ave, sa 2:1. Domaći su vodili sa 2:0, a gosti su uspeli samo da ublaže pobedu domaćih iz Rumunije. Sjajan gol postigao je Del Vale za Rio Ave.

U drugom meču Alborg je savladao Dinamo iz Kijeva sa ubedljivih 3:0, tako da sada čak tri ekipe imaju po 6 bodova u ovoj grupi, dok Rio Ave ne zna za bodove.

Grupa K

Fiorentina nastavlja da ređa pobede, poslednja je bila protiv Paoka u Grčkoj. Jedini gol na ovom meču postigao je Vargas u 38. minutu.

Dinamo Minsk i Gengan su igrali nerešeno, bilo je 0:0, tako da sada u ovoj grupi vodi Viola sa 9 bodova, Gengan ima 4, PAOK ima 3, a Dinamo Minsk ima 1 osvojen bod.

Grupa L

U ovoj grupi Legija nastavlja sa pobedama i sada ih već ima 3. Jedini strelac za Legiju protiv Metalista bio je Duda, tako da je Legija i treći put u ovom takmičenju došla do pobede od 1:0.

U drugom meču Trabzon je pobedio Lokeren sa 2:0. Situacija u grupi, Legija 9, Trabzon 6, Lokeren 3 i Metalist 0.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke