LE - Kostić već u osmini finala, Sevilji dobar rezultat u Rumuniji, Junajted mora bolje na "Trafordu"!

Autor: Stefan Matić
četvrtak 20.02.2020.
20:54
Izvor: Sportske.net

Završeni prvi mečevi šesnaestine finala Lige Evropa.

EPA-EFE/ARMANDO BABANI
EPA-EFE/ARMANDO BABANI

Povezane vesti

Ajntraht slavio sa (4:1) protiv RB Salcburga, Junajted odigrao (1:1) sa Brižom. Isti rezultat je viđen u Kopenhagenu gde je gostovao Seltik i u Klužu gde je gostovala Sevilja.

Kluž - Sevilja 1:1

Zamalo iznenađenje u Klužu gde je domaćin vodio protiv miljenika LE. Gol za domaće je postigao Deac posle penala u 59. minutu, VAR je doneo jedanaesterac posle igranja rukom gostiju.

Sevilja je imala dobru šansu još u prvom poluvremenu, ali Luk de Jong pogađa tek prečku.

Ipak De Jong je uspeo da se iskupi, pošto je u 82. minutu dodao Nesriju koji izjednačuje 1:1.


Klub Briž - Mančester Junajted 1:1

Susret je počeo dosta dinamično, domaći su poveli posle prve prave prilike. Minjole upošljava Denisa koji lako lob udarcem vara Romera u 15. minutu. Imao je nigerijski napadač još jednu prliku posle gola, ali je argentinski golman dobro reagovao.

Prednost domaćih je trajala svega dvadsetak minuta, Marsijal koristi neodlučnost defanzive Briža, Francuz lako završava svoju solo akciju. 'Devetka' Junajteda je imao još jednu dobru priliku, ali ovog puta njegov šut završava na stativi.

U nastavku Denis je imao par šansi, ali do promene rezultata nije došlo.

Nemanja Matić je odigrao ceo meč.

Ajntraht Frankfurt - RB Salcburg 4:1

Domaćin je u potpunosti dominirao mečom zahvaljujući itekako raspoloženom Kamadi koji je postigao het-trik, golove je postigao u 12. 43. i 53. minutu. Filip Kostić je povisio na 4:0 u 56. minutu da bi gol utehe gostima doneo Hvang pogotkom iz penala pet minuta pred kraj susreta.

Kostić je igrao do 81. minuta.

Kopenhagen - Seltik 1:1

Škoti su vodili već sa 1:0 posle četrnaest minuta igra, Edouard postiže gol za goste posle par propuštenih šansi. Brajan Oviedo je imao šansu da izjednači, ali njegov šut u 31. minutu ide pored stative.

Ipak "lavovi" su stigli do izjednačenja u 52. minutu, N'Doje je bio siguran u realizaciji.




Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Red to the bone
Friday, 21.02.2020
09:21

Hahahahaha pa njih nema na vestima o njihovoj kanti od kluba, gde ste pingvinko i ostala braćo? Visite li na Liverpulovim vestima sa Nikicom 😁 ?

avatar
RocknRolla
Friday, 21.02.2020
03:13

Junajted kiksne i bude maksimum 10 komentara, od toga 5 komentara zalenja nekada velikana,Liverpul kiksne 200 komentara besa,mrznje i ljubomore. Razlika je lako uociljiva.

avatar
Crveni Lucifer
Thursday, 20.02.2020
23:13

Tvrd je oraj ovaj bridz, nije to raspali celsi pa da se sprdamo sa njima, ili luzeri pa da ne upute sut u okvir gola, moraju se ozbiljnije shvatiti

avatar
LUZERPOOL
Thursday, 20.02.2020
22:57

uzas, sto pre oterati Solskera. Ovaj je gori od Mojesa i Van Gala zajedno.

avatar
Mirjevac
Thursday, 20.02.2020
22:51

M. Junajted, je postao sparing klub za treniranje, svako ga pobedjuje, ako ga neko ne pobedi oni odigraju nereseno, od onakvog kluba sad je obican sparing partnerr na koga se treniraju oni drugi!

avatar
RedDevilSRB
Thursday, 20.02.2020
22:05

Loš rezultat na dušu trenera. Postavka utakmice je očajna. Razumem i da je Junajted igrao u ponedeljak, i da je loše vreme a samim tim i veće šanse da se neko povredi, i da igraju za vikend ali Bruno je morao da igra od početka. Bukvalno je podigao ekipu i nosio ih na leđima. Da je igrao od početka, reše utakmicu u prvom poluvremenu i onda da ga odmara. To je pod jedan. Pod dva , igraš sa 3 štopera a ne znaš koji je sporiji a njihovi napadači svi na "turbo pogon". Baiji je dokazao u ponedeljak da je najbolji Junajtedov štoper kad je zdrav i morao je da počne utakmicu takođe. Treća greška. Izvodiš Marsijala koji je bio jedan od retkih motivisanih igrača. Ostavi ga u igri. Četvrta greška. Lingard i Pereira. Njih dvojica ne znam ne šta su tražili na utakmici nego j avionu za ovaj put. Lingard se krije iza odbrane a Pereira sa svog šesnaesterca bi gledao kako da šutira. Sve više stičem utisak da ovde fali još jedan ili dva igrača ali ponajviše trener. Ole nije čovek za ovoliki zalogaj. Da vrati Junajted na put stare slave.

avatar
NikkiCFC
Thursday, 20.02.2020
22:38

Sto je ovo los rezultat? Pred revans je super. Drugo, ne znam zasto ocekujes da se igra sa najboljim timom 1/16 finala LE. Ole i inace retko rotira.

avatar
The Red Army
Saturday, 22.02.2020
09:03

Bai nije mogao da igra, ionako se povredjuje stalno morao je da ga odmori, najbolje da je startovao pa da se povredi, pa i tog bruna je odmorio, uopste nije los rezultat prolazimo lagano

avatar
RedDevilSRB
Thursday, 20.02.2020
22:57

Mislim da je Junajted mogao da dobije utakmicu. Zato smatram da je loš rezultat. Imali smo i dosta sreće, to priznajem. Kod njihovog gola sam predpostavio da će da sevne kontra pošto su svi bukvalno bili u šesnaestercu ili na 5 metara okolo.