LE (kvalifikacije) – Rijeka u poslednjem kolu, siguran Sosijedad

Autor: Aleksandar Obrenović
četvrtak 07.08.2014.
23:36
Izvor: Sportske.net

Sjajni Adis Jahović doneo je pobedu ekipi Rijeke i u drugoj utakmici. Sigurni su bili Sosijedad, Torino, Hal i Lion.

Beta/AP Photo/Massimo Pinca
Beta/AP Photo/Massimo Pinca

Povezane vesti

Ubedljivi su bili favoriti u pretposlednjem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope, Rijeka je kao domaćin ponovo savladala Vikingur, dok su sigurni bili Lion, Torino, Sosijedad i Hal.

Rijeka je ukupnim rezultatom 9:1 savladala Vikingur, a u drugom, revanš meču je bilo 4:0. Tri gola za domaće postigao je Adis Jahović, a poslednji gol bio je delo Jakobsena (autogol).

Lion je ukupnim rezultatom 6:2 savladao ekipu Mlada Boleslav nakon pobede u revanš meču od 2:1. Strelci su bili Lakazete i N'Jie za domaće, dok je za goste jedini pogodak postigao Mila.

Real Sosijedad je, takođe, rutinski odradio posao protiv Aberdina. Golovima Prieta i Bergare pobedili su sa 3:2 za ukupnih 5:2. Naravno, oni će biti nosioci u poslednjem kolu kvalifikacija.

Torino je isto tako bio ubedljiv, ukupnim rezultatom 7:0 savladali su Bramapojkanu, a u ovom meču bilo je 4:0. Golove su postigli Jonson (autogol), Darmijan, Kvaljarela i Martinez na asistenciju Molinara.

U poslednje kolo prošli su još Hal, Omonija, Zimbru (izbacio Grodig), Elfsborg... Da pogledate sve učesnike poslednjeg kola kvalifikacija, kao i ko će biti nosilac, a ko ne, kliknite na ovaj link.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke