LE - Rodrigove i Vilijanove majstorije, Napoli i Čelsi jednom nogom u četvrtfinalu!

Autor: Aleksandar Obrenović
četvrtak 07.03.2019.
22:51
Izvor: Sportske.net

Domaćini zabeležili pobede u preostala tri meča Lige Evrope.

EPA-EFE/ANDY RAIN
EPA-EFE/ANDY RAIN

Povezane vesti

Nakon što je od 18:55 danas odigrano 5 mečeva Lige Evrope, večeras je od 21 čas odigrano još tri utakmice osmine finala ovog takmičenja.

Čelsi je na svom terenu dočekao Dinamo iz Kijeva i na kraju je slavio sa 2:0.

Prvi gol je remek-delo Olivijea Žirua, asistirao je petom do Pedra koji je u 17. minutu savladao golmana gostiju za 1:0.

U nastavku još dva gola, igrao se 65. minut, Vilijan je izveo slobodan udarac, a golman Bojko se nije ni pomerio sa mesta, bilo je to 2:0.


Ekipa Napolija je danas bila nemilosrdna prema Salcburgu, bilo je 3:0. Već u 10. minutu Dris Mertens šalje fantastičnu loptu ka Miliku, Poljak uspeva da je primi na sjajan način, zatim je zaobišao golmana i samo poslao loptu u mrežu za 1:0.

U 18. minutu je već bilo 2:0, Kaljehon je vratio loptu na ivicu kaznenog prostora, tamo je bio Ruiz koji volej udarcem vara Valkea.

Konačnih 3:0 postavlja ONguene u 58. minutu, bio je to veoma smešan autogol fudbalera Salcburga nakon asistencije Ruija sa leve strane, smestio je loptu u svoju mrežu u maniru najboljih napadača.

Inače, Napoli će u revanšu morati da igra bez Nikole Maksimovića i Kalidu Kulibalija koji su akumulirali žute kartone.

Valensija je na svom terenu uspela da savlada ruski Krasnodar sa 2:1, pa će strepeti u revanšu.

Prvi gol je viđen u 12. minutu, bila je to prava majstorija Rodriga koji je krenuo u kontru, vukao je loptu, vukao, na kraju se namestio na levu nogu, opalio i pogodio suprotan ugao.

Svoju dominaciju na ovom meču, tačnije u prvom poluvremenu, potvrdio je u 24. minutu. Ovoga puta je iskoristio asistenciju Latorea sa leve strane, ponovo je levicom uputio loptu ka golu za veliku prednost Valensije.

Ipak, gosti su u nastavku zaigrali nešto bolje i stigli do izjednačenja, igrao se 63. minut utakmice. Nakon izgubljene lopte na sredini terena Valensija je bila prinuđena da se brani, ali nije moglo protiv fantastične lopte Gazinskog, dodao je do Klaesona koji je pogodio za konačnih 2:1.

Čelsi - Dinamo 3:0
Valensija - Krasnodar 2:1
Napoli - Salcburg 3:0



Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
BojanMC
Friday, 08.03.2019
01:35

Dinamo ima jednog stranca u ekipi. Ajd nema veze to kad bi ovi ukrajinci nesto znali. Definitivno najslabija ekipa ovde.

avatar
NikkiCFC
Friday, 08.03.2019
00:08

Gledajuci danasnje rezultate osvajanje LE ove sezone bice setnja parkom za nas. Laganica.

avatar
Japanac
Friday, 08.03.2019
15:06

Dok ne naletite na Napoli

avatar
IIIPlava Horda GGMU?
Thursday, 07.03.2019
23:56

Dobar mec Celsija, Dinamo bez ozbiljne sanse. Smeta mi ta opustenost u pojedinim delovima meca, umeju to protivnici cesto da kazne kao i lezernost u zavrsnici napada, posebno Pedra, mogao je dati jos koji gol. Sve u svemu odlican rezultat pred revans.

avatar
Marcos Alonso
Thursday, 07.03.2019
23:54

I vilijan i pedro izuzev sjajnih golova losi. Asistent i strijelac kod treceg gola = srce na mjestu :D RLC i CHO moraju vise igrati,rutinska pobjeda Dinamo bez ijedne sanse

avatar
Marcos Alonso
Friday, 08.03.2019
01:02

tacnije pedro konstantna prijetnja za gol Dinama,ali za svoje standarde los obicno ima prejaku egzekuciju ,na to sam mislio :D