LE - Tomović i Radović čekirali karte za drugi krug!

Autor: Aleksandar Obrenović
četvrtak 06.11.2014.
23:17
Izvor: Sportske.net

Nakon četiri odigrana kola u grupama od G do L svoj prolazak dalje su obezbedili Legija i Fiorenitna.

Beta/AP Photo/Gennaro Giorgio
Beta/AP Photo/Gennaro Giorgio

Povezane vesti

Grupa G

Sevilja je nakon današnje pobede nad Standardom iz Liježa od 3:1 nadomak prolaska u drugi krug takmičenja. Do kraja ovog dela (u poslednje dve utakmice) potrebna im je jedna pobeda kako bi obezbedili prolazak dalje. U drugom meču Fejenord je nadoknadio onaj poraz od Rijeke u gostima od 3:1, sada je pobedio u Holandiji sa 2:0 i slavi veoma značajnu pobedu. Situacija u grupi je dosta komplikovana, pogledajte:

Sevilja 8
Fejenord 6
Standard 4
Rijeka 4

Jedan od najlepših golova večeras postigli su fudbaleri Sevilje, pogledajte ga ovde.

Grupa H

Everton je zabeležio veoma važnu pobedu i sada je obezbedio prolazak dalje. Oni su pobedili nemoćni Lil sa 3:0, dok je u drugoj utakmici silni Volfsburg koji igra fenomenalno pobedio sa 5:1 ekipu Krasnodara i tako ostao na drugom mestu uz velike šanse za prolazak dalje.

Everton 8
Volfsburg 7
Lil 3
Krasnodar 2

Grupa I

Ovde je sigurno da će Slovan iz Bratislave ispasti, pošto nema niti jedan osvojen bod nakon četiri odigrana kola. Sada su poraženi od ekipe Sparte sa čak 4:0, tako da je sada Sparta na prvom mestu u grupi I. Napoli je bez većih problema savladao Jang Bojs sa 3:0.

Sparta 9
Napoli 9
Jang Bojs 6
Slovan 0

Grupa J

Dinamo iz Kijeva je odlično krenuo ove sezone u Ligi Evrope, imaju 3 pobede uz jedan poraz i nalaze se na prvom mestu ove grupe. Danas su pobedili Alborg sa 2:0, dok je u drugoj utakmici Steaua odigrala nerešeno protiv portugalskog Rio Avea (2:2).

Dinamo 9
Steaua 7
Alborg 6
Rio Ave 1

Grupa K

Fiorentina je definitivno u drugoj fazi nakon današnjeg nerešenog ishoda sa PAOK-om (1:1). Gengan je u drugom meču pobedio Dinamo iz Minska, pa se izdvojio na drugoj poziciji.

Fiorentina 10
Gengan 7
PAOK 4
Dinamo Minsk 1

Grupa L

Legija je na svu sreću ostala na prvom mestu ove grupe iako su gubili od Metalista fenomenalnim golom u prvom poluvremenu koji je obeležio današnji dan. Ipak, vratili su se u meč, pobedili i ostali na čelu tabele sa svih 12 bodova, prolaz dalje je obezbeđen. Trabzon ima izgledne šanse da prođe u ovoj grupi, pošto je odigrao 1:1 sa Lokerenom.

Legija 12
Trabzon 8
Lokeren 4
Metalist 0

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
PintoDaCosta
Friday, 07.11.2014
14:18

Radovic i da osvoji zlatnu loptu nece biti pozvan u reprezentaciju :)

avatar
Brat Rodrigo
Friday, 07.11.2014
00:45

Lord is back! Ulazi u 75.min i pokazuje svoju magiju i moc. Spreman da pokori Bundes ligu i LE, a onda sledece godine pravac kod Pereza u Madrid. Jedan je Lord!