LE - Veliki preokret u Bilbau, ubedljivi Šalke, Lacio prokockao pobedu!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 17.09.2015.
23:05
Izvor: Sportske.net

Večerašnjim mečevima od 21:05, kompletirano je prvo kolo Lige Evrope.

BETA/AP Photo/Alvaro Barrientos
BETA/AP Photo/Alvaro Barrientos

Povezane vesti

GRUPA G

Dnjepar - Lacio 1:1
Sent-Etjen - Rozenborg 2:2

U Grupi G, važnu ulogu imao je naš mladi reprezentativac Sergej Milinković-Savić. Zlatni srpski ''Orlić'' je u 34. minutu doveo lacio u vođstvo na gostovanju finalisti prošle sezone Lige Evrope, ekipi Dnjepra. Sergejev gol mogli ste da vidite OVDE.

Međutim, iako je izgledalo da će taj pogodak biti i odlučujući, u trećem minutu nadoknade vremena Seleznjov spasava Dnjepar poraza - 1:1.

Za to vreme u Sent Etjenu, francuski prvoligaš je poveo već u četvrtom minutu golom Slovenca Berića, da bi dvanaest minuta kasnije, Norvežani izjednačili preko Mikelsena.

To nije bilo sve od ekiope Rozenborga, koja je u finišu zadala novi udarac domaćinu, Svenson je u 82. minutu pogodio za potpuni preokret - 1:2!

Ipak, Norvežani nisu uspeli da sačuvaju ovu prednost, pošto su domaći u finišu iznudili jedanaesterac, koji je u gol pretvorio Roa - 2:2.

GRUPA H

Skenderbeg - Bešiktaš 0:1
Sporting Lisabon - Lokomotiva Moskva 1:3

U Grupi B, dve pobede gostiju. Bešiktaš je slavio u Albaniji protiv Bešiktaša, golom Sose u 28. minutu, a u Lisabonu, moskovska Lokomotiva je iznenadila Sporting, trijumfom rezultatom 1:3!

Junak pobede Moskovljana bio je dvostruki strrelac Samedov, a uz njega, upisao se i napadač Lokomotive Nijase, zbog koga naš Petar Škuletić sada greje klupu.

GRUPA I

Fiorentina - Bazel 1:2
Leh - Belenenses 0:0

U Fiorenci, domaća Fiorentina povela već u četvrtom minutu golomKalinića, ali posle isključenja Gonzala Rodrigeza, kola su zadomaće krenula nizbrdo.

Švajcarci su preokrenuli na 2-1, golovima Bjarnasona u 71. iElnenija osam minuta kasnije.

U isto vreme, Leh i Belenenses su u Poljskoj igrali bez golova,0-0.

GRUPA J

Anderleht - Monako 1:1
Totenhem - Karabag 3:1

U Grupi J, Anderleht je propustio priliku da savlada favorizovani Monako. Belgijanci su poveli preko Žilea u 13. minutu, a izjednačenje ''Kneževima'' doneo je Traore u 86.

Totenhem je na ''Vajt Hart Lejnu'' savladao Karabag, i to posle preokreta. Gosti su rano poveli golom Almeide, ali je u 28. i 30. minutu Son postigao dva gola za potpuni preokret - 2:1. Taj rezultat ostao je do samog finiša meča, kada je Lamela postavio konačnih 3:1 i rešio pitanje pobednika.

GRUPA K

APOEL - Šalke 0:3
Asteras - Sparta Prag 1:1

Golovima Matipa i dva puta Huntelara, Šalke je lako izašao na kraj sa ekipom kiparskog APOELA, a u Grčkoj su Asteras i praška Sparta remizirali, bilo je 1-1. Domaći su rano poveli golom Mace, a izjednačio je Lafata početkom drugog poluvremena.

GRUPA L

Atletik Bilbao - Augzburg 3:1
Partizan - AZ Alkmar 3:2

U Bilbau, veliki preokret Baskijaca, u duelu sa Augsburgom. Gosti su golom Halila Altintopa dobili prvo poluvreme, ali u nastavku potpuno druga slika.

Preokret Baskijaca režirao je Aduric, golovima u 55. i 66. minutu, a konačnih 3:1 postavio je Susaeta u samom finišu ovog meča.

Golove iz Bilbaa možete da vidite OVDE.

A kako je naš Partizan savladao AZ Alkmar, čitajte na OVOM linku.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Thursday, 17.09.2015
23:38

Meni je, sada, najbitnije da sam na tiketu pogodio Dortmund, Napoli, Liverpul, i Totenhem. Sve je prošlo, čekao se 1 na Totenhem..i dočekao. Sutra dižem 6. 800 dinara :)

avatar
Friday, 18.09.2015
11:52

Za koliko si uplatio?