Legenda 'Đavola' ima poruku za Luka Šoa

Autor: Boban Filipović
sreda 01.03.2017.
18:27
Izvor: Sportske.net

Bivši levi bek Mančester Junajteda smatra da njegov "naslednik" mora da grebe i rukama i nogama kako bi zadobio Murinjovo poverenje.

BETA/AP Photo/Jon Super
BETA/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

Kada je reč o poziciji levog beka, Žoze Murinjo ima 'brdo' opcija.

Konkurencija možda nije toliko jaka, ali ima dosta pretendenata - Luk Šo, Dejli Blind, Markos Roho, Mateo Darmijan.

Bivši reprezentativac Republike Irske, Denis Irvin, čovek koji je ostavio dubok trag na 'Old Trafordu' i godinama "krvario" uz levi bok u dresu Junajteda, smatra da je Šo najtalentovaniji od svih pobrojanih fudbalera koji konkurišu mesto levog beka, ali i da mora više da se bori.

"Znam da mu nije lako jer je imao tešku povredu. On je mlad momak i verovatno pokazuje znake nestrpljivosti. Nije u zavidnoj poziciji, svi njegovi konkurenti su veoma dobri igrači. Moraće da nađe način da impresionira Murinja, a po meni je ključ da bude vredan i uporan." smatra Irvin.

Irac veruje da Šo ima kapacitet da bude dugoročno rešenje Mnačester Junajteda na poziciji levog beka kao što su u prošlosti bili Patris Evra, on i Artur Albiston.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Petar Pan
Thursday, 02.03.2017
00:38

Luk So je bolji igrac od Roha , Blinda i Darmijana zajedno , samo sto mi nekako izgleda kao da nije spreman fiicki da nije fit , mislim da ce uskoro dobiti sansu da bude standardan u prvih 11 . Inace United bas ima problema na poziciji levog beka :)

avatar
SAB
Thursday, 02.03.2017
21:04

Polomio mu onaj Ektor nogu i ne moze da se dokaze sada, sve mi izgleda kao da ovaj Sou ima strah da igra kao pre sve to zbog one povrede.

avatar
Bidza i Tridza
Wednesday, 01.03.2017
20:31

Njegovi konkurenti su Roho,Blind i Darmian a oni nisu veoma dobri igraci,bar ne na poziciji levog beka. Ja bih voleo da So igra prvu postavu al on vise vremena provede van terena,mnogo se povredjuje.

avatar
SAB
Thursday, 02.03.2017
21:06

Murinjo je u Celsiju koristio Aspilikuetu na poziciji levog beka a imao je Eslija Kola, Felipea i Babu(u razlicim sezonama) i ipak je koristio Aspilikuetu

avatar
Bidza i Tridza
Friday, 03.03.2017
00:54

Esli Kol je bio mator,nije vise bio za Celsi,Baba je precenjen igrac,ne znam ni sto su ga dovodili a nije mi samo jasno sto nije igrao F.Luis,on je jako dobar bek. A Aspilikueta se odlicno snasao kao levi bek,igrao je jednako dobro kao i desnog beka dok ovi iz Junajteda na poziciji levog beka igraju kao da si pustio decu na stadion.

avatar
Wednesday, 01.03.2017
20:29

Šteta povrede, moglo se ovo pretpostaviti ,ali ajde Luke mlad si, budi uporan, moras jer igras za najveci klub u drzavi, i jedan od najvećih na svijetu!