Legenda Reala progovorila, koga se treba "plašiti" u nedelju?

Autor: Stefan Matić
četvrtak 27.02.2020.
21:15
Izvor: Sportske.net

Donekle iznenađujući odgovor.

EPA-EFE/ENRIC FONTCUBERTA
EPA-EFE/ENRIC FONTCUBERTA

Povezane vesti

Nedelja je dan derbija.

Počev od našeg "večitog", onda sledi Derbi Italije da bi El Klasiko stavio tačku na izuzetno fudbalsko veče.

Najveći španski rivali su imali obaveze u Ligi šampiona tokom nedelje, oba tima će gledati što pre da ih 'zaborave'. Barselona je u potpunosti nadigrana u Napulju, dok su  Zidanovi izabranici poraženi na "Bernabeu" od strane Mančester Sitija.

1. mart može biti ogromna prilika za 'celivanje rana', pobeda u ovakvoj utakmici briše sve i može označiti novi početak. Fernando Morijentes je za španske medije prokomentarisao predstojeći duel uz to i označio igrača na kog treba obratiti pažnju.

"Madridu je u DNK da napada. Madrid na "Bernabeu" ne može da igra kao Napolitanci zato što ljudi to ne bi voleli. Očekujem daleko otvoreniji meč nego u Italiji. Brajtvajt je interesantan igrač, obožavam takav tip igrača i verujem da je teško braniti se protiv njega. Kao Realov navijač nadam se da neće igrati", izjavio je nekadašnji "los blankos".

Brajtvajt

Imamo još tri dana do velikog derbija, videćemo da Setijen može ubaciti Danca u prvu postavu i tako iznenaditi većinu svojih, ali i protivničkih igrača.

Baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mirjevac
Friday, 28.02.2020
00:52

Naj veca bi opasnost bilapo real, ako bi sudija Lahoz sudio po pravilu, kao sto je to juce bilo protiv M.Citija! To bi bilo naj opasnije za real, za barcu ce biti naj opasniji taj sudija ako sluzi kao i obicno za reeal!

avatar
Badr Hari
Friday, 28.02.2020
19:03

Taj film nažalost nećeš gledati. Realnije je da se Lahoz povredi na zagrevanju negoli da ne pokrade Barsu. Kao što si mogao da vidiš ove sezone su Lahoz i Manzano sudili 70% utakmica Reala, a revanš protiv City-ja će k'o da gledam suditi Čakir. :D

avatar
Badr Hari
Thursday, 27.02.2020
23:58

A ja mislio da je Lahoz progovorio... ovaj Morijentes što navlači Setijena da stavi Brajtvajta među startere je nebitan. :D