Legendarni Francuz jasan: "Grizman pati u Atletiku!"

Autor: Stefan Matić
petak 22.03.2019.
21:58
Izvor: Sportske.net

Dugogodišnji napadač "Jorgandžija" pred letom odluke.

EPA-EFE/Javier Cebollada
EPA-EFE/Javier Cebollada

Povezane vesti

Atletiko Madrid će po svemu sudeći završiti sezonu bez trofeja, žrtve su velikog preokreta Juventusa u Ligi šampiona, ispali su od Đirone u Kupu Kralja dok posle poraza od Atletik Bilbaoa zaostaju deset bodova za vodećom Barselonom u Primeri.

Francuz je dugo na nišanu Barselone i drugih evropskih velikana, ali njegova velika ljubav prema Atletima mu ne daje da ode iz Madrida.

"On igra za Atletiko Madrid, tim koji uopšte ne gaji napadački fudbal. Ljudi bi videli potpuno drugačijeg Grizmana u trenutnom timu Barselone, njihov stil bi mu itekako prijao", tvrdi legendarni Lizarazu.

Dvadesetosmogodišnji Francuz je ove sezone nastupio na 39 utakmica sa učinkom od osamnaest golova i osam asistencija.

Na Netfliksu je skoro pušten i dokumentarac o njemu po nazivu "Antoan Grizman: Nastajanje legende", gde je i otkrio da je odbio ponudu Barselone da se preseli u Kataloniju.

Novo leto nosi i nove izazove...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Badr Hari
Saturday, 23.03.2019
17:19

Nisu oni zrtve nikakvog 'preokreta' vec bezocne kradje u reziji Brych-a, a to im je protiv tima u kome igra izlizani zagarantovano. Isto tako su pokradeni u svakoj utakmici koju su odigrali protiv Reala u LS i tu nema nista novo.

avatar
superpippo
Saturday, 23.03.2019
09:14

Ovo je ista prica kao kad je Kaka trebalo da ide iz posrtajuceg Milana posle godina uspeha i vladanja evropom. City ponudi 100mil Kaka posle velike pompe, najave tadasnjeg trenera Sitija da ce upariti dva najbolja ofanzivca u evropi Kaku i Stivena Ajlenda :)))))) , plakanja celog stadiona na 'ispracajui' ostaje u Milanu i vec na leto bez neke velike pompe potpisuje za Real, tako ce i sa Grizmanom biti...

avatar
stevan_vasic90
Saturday, 23.03.2019
04:38

Ovo je zvucalo kao da Grizmana neko prisiljava da igra za Atletico... a nije tako. Covek je proslog leta imao izbor i Atletico je bio spreman da mu izadje u susret i pusti ga u Barcelonu. On se predomislio(da li zato jer su ovi odlucili da mu povecaju platu ili zbog necega drugog, ja to vec ne znam) i odlucio da ostane i potpise novi ugovor. O kakvoj patnji mi sad ovde govorimo?

avatar
Mirjevac
Saturday, 23.03.2019
00:42

Kad bi Grizman doso u Barci gde bi joj bio krraj, Grizman umesto Suareza! Suarez koji je toliko los postao da mu treba sest do sedam Mesijevih asistencija da bi postigo jedan goll to znaci da on vise nevredi nista, zato brca treba sto pre da ga proda da bi uzela neku paru za njega, inace ostare on! Kad bi Grizman doso on bi i Mesija rasteretio da nebi Mesi morao da trci da daje golove umesto Suareza, zato braca dovodi Grizmana sto pre!

avatar
VelikaNeznalica
Saturday, 23.03.2019
00:02

Bio bi to jako los potez Barselone. Nakon sto je proslog ljeta pogazio datu rijec. Nikad ga ne bih doveo.

avatar
Mirjevac
Saturday, 23.03.2019
00:43

Novcu i dobrom poslu se ne gleda u zube, a Grizman je dobar poso! Jedino kod nas u srbiji se gleda novcu u zube i zato smo tu gde smo! Zasto da Barca neuzme odlicnog igraca a treba joj?

avatar
x90x
Friday, 22.03.2019
23:09

O cemu prica ovaj? Ne znam da li je svestan toga da je Grizman letos potpisao nov ugovor.