Letnja romansa završena, Barselona i Nejmar u petak na sudu, u igri 60 miliona evra!

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 26.09.2019.
13:09
Izvor: Sportske.net

Kada se nisu ponovo spojili, obe strane se vratile u rovove, tužba i kontratužba...

EPA/CHRISTOPHE PETIT TESSON
EPA/CHRISTOPHE PETIT TESSON

Povezane vesti

Od flerta i pokušaja da se vrati u Barselonu, do suda. Nejmar će sutra biti u Kataloniji, tačnije stići će danas kako bi se u petak pojavio na ročištu sa bivšim klubom.

Ni pregovori nisu dali rezultat, tačnije nije došlo do pomirenja nakon što su usledile međusobne tužbe Brazilca i bivšeg kluba zbog takozvanog bonusa o lojalnosti koji je trebalo da mu bude isplaćen, pre nego je otišao u PSŽ.

Barsa tuži Nejmara za 20 miliona evra koji su mu isplaćeni kao bonus, a koje je trebalo da odradi do isteka ugovora 2022. Brazilac tvrdi da je ugovor važio do leta 2017. kada je sačekao da ga isplate, a onda otišao u PSŽ koji je platio klauzulu.

Sa druge strane i on je tužio Barselonu, za bonus koji mu je obećan nakon produžetka ugovora 2016. U pitanju je, sa kamatama, suma od 43.6 miliona evra, Nejmar je čekao i tu isplatu, ali je Bertomeu stopirao kada je postalo jasno da će Nejmar otići, što se desilo dva dana posle toga.

Bilo je priča da Nejmar neće doći na suđenje, da će sve prepustiti advokatima, ali je "Marka" objavila da im je potvrđeno da će Brazilac biti u sudu i to kao tuženi za pomenutih 20 miliona evra.

Zatim će se održati drugo ročište na kome će se Barselona braniti od Nejmarove tužbe. Oni su planirali da pozovu Nasera Al Kelaifija, predsednika Parižana kao svedoka. Suđenje je javno, možda Al-Kelaifi bude svedočio video linkom, svakako da ćemo čuti različite izjave od onih koje smo slušali celog leta, dok je Barselona pokušavala Brazilca da vrati u klub.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Misosesic
Thursday, 26.09.2019
14:59

Bilo bi prejako da je prešao u Barsu ovog leta i potom ih dočekao na sudu.

avatar
Thursday, 26.09.2019
13:57

tako je enes hteo zvat na video poziv pa uđe pajser

avatar
Man united
Thursday, 26.09.2019
13:33

Дали му бонус за лојалност унапред? Какве су то наивчине :D

avatar
Provokator
Thursday, 26.09.2019
13:16

Sve ukupno misljenje o celoj situaciji ,jadno.