Liga 1 - Debakl Nice, remi u Nantu, Mitrovićev Strazbur bolji od Sent Etjena

Autor: Darko Mitrović
nedelja 17.01.2021.
16:54
Izvor: Sportske.net

Nica u sve težoj poziciji...

EPA-EFE/IAN LANGSDON
EPA-EFE/IAN LANGSDON

Povezane vesti

Ovog popodneva odigrane su tri utakmice 20. kola francuske Lige 1. Najubedljiviji je bio Bordo, koji je kao gost savladao Nicu rezultatom 3:0.

Posle prvog poluvremena nije izgledalo da će rezultat biti ovako ubedljiv, s obzirom da je posle 45 minuta igre bilo 0:0, ali kanonada Žirondinaca počela je od petog minuta drugog poluvremena, kada je Korejac Hvang doveo goste u vođstvo.

Imali su domaći priliku za izjednačenje, nisu je iskoristili, a pitanje pobednika rešio je Bajs u 75. minutu kada je duplirao prednost Bordoa. Da trijumf bude još ubedljiviji, potrudio se hrvatski vezista Toma Bašić, golom u 87. minutu, na asistenciju Traorea - 3:0 za Bordo.

Za to vreme, ekipa Strazbura koju je sa kapitenskom trakom predvodio srpski reprezentativni štoper Stefan Mitrović, savladala je na svom terenu ekipu Sent Etjena rezultatom 1:0. Gol odluke postigao je Ludovik Ažork u 29. minutu meča.

Pobednika nije bilo jedino u duelu Nanta i Lansa, taj meč završen je rezultatom 1:1.

Najpre je u 34. minutu Kakuta promašio penal za goste, što je dva minuta kasnije kažnjeno na drugoj strani, kada je Luiza takođe sa bele tačke doneo prednost ekipi Nanta.

Ipak, na ulasku u finiš meča, u 81. minutu, Kakuta se iskupio za promašeni penal i doneo je bod gostima u ovom susretu - 1:1.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke