Liga 1: Katastrofa "Kneževa", opstanak sve teža misija, Mitrović pocrveneo

Autor: Nikola Miloradović
subota 19.01.2019.
21:57
Izvor: Sportske.net

Monako doživeo katastrofu kod kuće protiv Strazbura, pobeda Tuluza, Nica do boda duboko u nadoknadi.

EPA-EFE/STEPHANIE LECOCQ
EPA-EFE/STEPHANIE LECOCQ

Povezane vesti

U okviru 21. kola francuske Lige 1, Monako je dočekao Strazbur, a gosti su odneli ceo plen sa stadionu "Luj drugi", slavili su sa ubedljivih 1:5 (1:2).

Već u sedmom minutu, veliki peh za ekipu Tijerija Anrija, iskusni Naldo dobija direktan crveni karton, zbog faula koji je napravio kao poslednji igrač odbrane. 

Već u 68. minutu, Strazbur dolazi i do četvrtog pogotka, strelac po drugi put Ažurk.

Samo minut nakon četvrtog gola i gosti ostaju sa igračem manje, srpski internacionalac Stefan Mitrović, inače kapiten Strazbura, zaradio je direktan crveni karton nakon neopreznog starta otvorenim đonom.

Monako ipak nije uspeo da iskoristi brojčano poravnanje na terenu, primili u i peti gol, strelac je bio Fofana u sudijskoj nadoknadi, pa su "Kneževi" doživeli veoma težak poraz.

U ostalim mečevima, Tuluz je slavio na gostovanju Nimu sa 0:1 (0:1), gol odluke postigao je bivši napadač Arsenala Jaja Sanogo, dok je Rems kod kuće odigrao 1:1 (1:0) sa Nicom, gosti su do boda došli sa kreča u devetom minutu nadoknade.

Monako - Strazbur 1:5
Nim - Tuluz 0:1
Rems - Nica 1:1


Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Драган Пећанац
Sunday, 20.01.2019
11:55

Kakvog golove covek prima na nivou 7.lige

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Saturday, 19.01.2019
23:43

Kad misli ovaj da podnese ostavku?

avatar
T. Henry
Sunday, 20.01.2019
00:11

Zasto bi dao? Prvo, tim nije on pravio, takav mu je ostavljen, Zardim ij je vodio do polufinala LS i osvojio titulu sa njima pa se zatm sa njima borio za opstanak pa dobio nogu, kako jedan isti trener dozivi uspeh a zatim neuspeh? Prosto, otisli najbolji igraci, ostali mladi i neiskusni ili oni matori kojima je vise kraj karijere, treba prava pojacanja

avatar
T. Henry
Sunday, 20.01.2019
14:27

Jesam, veruj mi, niko ih trenutno ne moze spasiti, drugacije bi bilo da ih je on doveo na dno, on kad ih je preuzeo oni su vec bili tu, treba malo vremena pa oceniti, ne vodi ih on dugo, objektivan sam uvek :)

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Sunday, 20.01.2019
01:36

To za odlazak najboljih igraca nije nista novo za Monako, ipak uopste nije za ocekivati da se bore za opstanak. Neka, nisi bas objektivan:-D