Liga 1 - "Kneževi" ponovo slavili, Nica nemoćna protiv Anžea

Autor: Aleksa Blaćanin
utorak 04.12.2018.
21:50
Izvor: Sportske.net

Vanredno kolo u francuskoj Ligi 1.

EPA-EFE/SEBASTIEN NOGIER
EPA-EFE/SEBASTIEN NOGIER

Povezane vesti

Nekoliko vrlo zanimljivih duela nas očekuje u ovom vanrednog kolu francuske lige. Monako je konačno počeo da igra, a sada su slavili protiv Amijena u gostima sa 0:2 (0:1), dok su Nica i Anže odigrali duel bez golova.

Svi su čekali da konačno proradi Monako, mnogi su se čak i zabrnuli da postoji mogućnost da ovakav tim ispadne iz lige. Izgleda da im ove sezone mnogo više odgovara gostujući teren, gde su sada uspeli da vežu dve pobede, a interesantno je da kod kuće još uvek nisu ostvarili trijumf. Prošlo kolo su na svom stadionu vodili protiv Monpeljea, ali na kraju nisu uspeli ni bod da osvoje. Sada su uspeli da iskoriste svoje šanse i da slave protiv Amijena. Falkao je strelac oba gol i to oba puta sa penala. Monako je bio bolji u ovom duelu i zasluženo su slavili. Prvi udarac sa bele tačke, "El Tigre" je izveo u 43. minutu, dok je drugi bio u dubokoj nadoknadi drugog poluvremena, bio je 96. minut, a Kolumbijac je bio siguran ponovo.

Dibasi je dobio crveni karton u 92. minutu, ali tada je već svima bilo jasno da je utakmica gotova. Bilo je dileme da li će Falkao i dalje izvoditi jedanaesterce nakon onog promašaja pre par dana protiv Atletiko Madrida. Anri je konačno uspeo da pokrene ovaj tim i sada se svi nadaju da bi Monako mogao uz nekoliko dobrih rezultata da napreduje na tabeli.

Nica i Anže su odigrali jedan prilično nezanimljiv meč. Domaćin je bio nešto bolji na terenu, stvorio nešto više prilika, ali nisu uspeli da postignu gol. Nica je tako propustila priliku da novom pobedom dođe blizu mesta koje vodi u Evropu, ali sigurno će imati još prilika u toku sezone jer igraju vrlo lepo. Anže je uspeo da veže i treći remi i definitivno su tim koji neće strahovati za opstanak. Butele je dobio crveni karton zbog igranja rukom, ali to se dogovodilo u 93. minutu i gosti nisu imali razloga za brigu da će primiti gol do kraja meča.
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke