Liga 1 - Luda završnica u Renu, "kanarinci" pali i primili dva gola u nadoknadi za veliki preokret domaćina!

Autor: Stefan Matić
petak 31.01.2020.
22:47
Izvor: Sportske.net

Uzbuljiv početak 22. kola.

twitter.com
twitter.com

Povezane vesti

Nant bio pred trijumfom koji bi značio ulazak u ozbiljniju borbu za Evropu, ali "blickrig" Rena u zadnjih pet minuta ih ostavlja praznih šaka (3:2).

Blas je imao prvu veliku šansu, fudbaler "kanarinaca" odlčno šutira, ali golman Mendi ima sjajne reflekse. Desetak minuta posle toga Nijang se oprobao iz slobodnjaka, ali bez sreće.

Adrijen Hunu je mogao da donese domaćinu prednost pred odlazak na pauzu, ali Francuz pogađa stativu.

Golovi su nastupuli u drugom poluvremenu. Već u 47. velika greška defanzivaca domaćeg tima, Damien Da Silva postiže autogol za vođstvo Nanta posle kornera.

Ren je preuzeo inicijativu, Nijanga ruše u šesnaestercu i domaći dobijaju penal. Ali ofanzivac potvrđuje verovanje da ne treba faulirani igrač da šutira penal, na njegovu sreću tu je Rafinja koji odlično reaguje na odbitak. 71. minut 1:1!
 
Nant je krenuo u ofanzivu, "kanarinci" prete preko Bambe, ali Louza je taj koji posle sjajne kontre donosi novo vođstvo za gostujuće fudbalere. Igrao se 80. minut.

Ipak domaći ostaju neporaženi, Burogod se pobrinio za to svojim golom u nadoknadi vremena, ali veliko veselje tek sledi.

Veliku pobedu donosi Rafinja koji postiže svoj drugi gol na meču, ali ovaj znači i sva tri boda za domaći tim! Gol za preokret postignut je u 97. minutu!

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke