Liga 1: Monako konačno pobedio, Bordo na brazilski način, Nim zamalo do iznenađenja u Sent Etjenu

Autor: Aleksandar Golubović
nedelja 20.12.2020.
16:55
Izvor: Sportske.net

"Kneževi" jedva do trijumfa protiv fenjeraša.

twitter.com
twitter.com

Povezane vesti

Fudbaleri Monaka prekunuli su niz od tri izgubljene utakmice pobedom na gostovanju poslednjeplasiranom Dižonu 1:0 i centralnom terminu nedeljnog programa 16. kola Lige 1.

Strelac jedinog gola za tim koji vodi Niko Kovač bio je bivši napadač Bajera iz Leverkuzena Kevin Voland u 15. minutu na asistenciju Visama Ben Jedera.

Sve je mogao da poremeti trenutak iz 41. minuta kada je zbog ofsajda nakon VAR tehnologije poništen gol mladog francuskog veziste Erika Dine.

Nekadašnji kapiten Partizana Stevan Jovetić je u igri proveo poslednjih pola sata meča pošto je ušao u 59. minutu umesto Sofijane Diopa.

Fudbaleri Anžera nisu uspeli da održa korak sa Monakom pošto su odigrali 1:1 protiv Nanta te sada za "kneževima" zaostaju dva boda.

Strelac vodećeg gola na meču bio je iskusni defanzivac Romen Tomas u 42. minutu, ali je izjednačenje Nantu obezbedio Šarl Traore u četvrtom minutu nadoknade vremena.

Rutinsku pobedu na gostovanju u Strazburu ostvarili su fudbaleri Bordoa slavivši sa 2:0 čime su prekinuli niz od dva poraza.

Golove sa Žirondince postigli su Brazilci Pablo u 38. i Otavio u 66. minutu.

Fudbaleri Sent Etjena nisu uspeli da dotuku ekipu Nima, koja je vezala četiri uzastopna poraza, odigravši samo 2:2 na svom terenu.

Harold Mukudi je već u osmom minutu doveo "zelene" u vođstvo, ali su preokret gostima doneli Mateo Alinvi u 14. i Renod Ripar sa penala u 56. minutu.

Potpuno iznenađenje gostiju iz Nima sprečio je Arnod Nordin u 63. minutu.
 
Пласман обезедио SofaScore LiveScore
   

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke