Liga 1 - Rajković izgubio od "fenjeraša", Monako odličan, remi u Nici!

Autor: Stefan Matić
subota 28.09.2019.
22:00
Izvor: Sportske.net

Odigrani su večerašnji dueli osmog kola Lige 1.

EPA-EFE/SEBASTIEN NOGIER
EPA-EFE/SEBASTIEN NOGIER

Povezane vesti

Rajković i Remz posle pobede nad šampionom priredili neprijatno iznenađenje, Slimani i Ben Jeder nose Monako, nerešeno u derbiju Nice i Lila, ludilo u Mecu.


Anžer - Amijen 1:1

Gosti su veoma brzo došli do prednosti, igrao se trinaesti minut kada golman Anžera pravi veliku grešku i dodaje loptu Kornetu koji upošljava Mendozu za vođstvo od 1:0 u trinaestom minutu.

Domaćini su nastavili da napadaju, ali odlične prilike Santamarije, Tomasa ne donose izjednačenje u prvom delu igre. U nastavku je su pokušali Otero, Aliou i Tiub, ali golman Gurtner je bio odličan ove večeri.

Anžer ipak stiže do 1:1 desetak minuta pred kraj meča, Aliou je bio precizan u 83. minutu za domaći tim.

Mec - Tuluz 2:2

Domaći tim iz prve prave prilike stiže do vođstva, Maiga je sjajno uposlio Diala koji već u petom minutu dovodi Mec u prednost. Gosti su pokušali preko Leja i kasnije Sile, ali ofanzivci gostiju nisu bili preterano raspoloženi večeras.  
Said donosi nadu Tuluzu samo pet minuta pred kraj golom za 1:1, ali Niane iz penala ipak donosi prednost Mecu. 

Neumorni Tuluz ipak stiže do boda i to golom u 96. minutu, Sanogo asistira Kolorisu za konačnih 2:2.

Monako - Brest 4:1

Žardimov tim je stigao do druge vezane pobede večeras, odlični su bili Ben Jeder i Slimani napred. Francuz dovodi "kneževe" u prednost golom u 27. minutu na asistenciju Slimanija. Alžirac stiže i do svog gola u drugom poluvremenu posle sigurnog penala u 65. minutu, Želson Martins postiže treći gol za domaći tim, Slimani je ponovo bio strelac u 73. minutu. Brest ipak stiže do gola utehe u 77. minutu strelac je bio Mendi.

Pobedu Monaka overava Keita, a Slimani beleži het-trik asistencija u 90. minutu.


Nica - Lil 1:1

Tim Patrika Vijere je vrlo brzo poveo, Kasper Dolberg postiže gol u 13. minutu na asistenciju Lusambea, bio je ovo drugi gol Danca za francuski tim. Ipak prednost domaćeg tima je potrajala svega desetak minuta Luiz Arauho pravom bombom u 24. minutu izjednačuje rezultat na 1:1.

Imala je Nica i dobre šanse da dođe do pobede, posebno se izdvaja stativa Meloa u drugom poluvremenu, ali rezultat ipak ostaje kao iz prvog dela igre.


Remz - Dižon 1:2

Domaći tim je poveo posle samo sedamanest minuta preko Čavalerina, ali su ubrzo gosti uzvratili preko Tavaresa te je u 19. minutu rezultat bio 1:1. Dižon ipak stiže do važne pobede golom Baldea na početku drugog dela igre, asistencija se piše Tavaresu.

Predrag Rajković je odigrao ceo meč za domaći tim.


Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke