Liga 1 - Rajković sačuvao mrežu i tri boda, "Doge" pale u Tuluzu!

Autor: Stefan Matić
subota 19.10.2019.
21:58
Izvor: Sportske.net

Odigrano je još pet mečeva desetog kola.

twitter.com
twitter.com

Povezane vesti

Remz savladao Monpelje minimalnim rezultatom, istim rezultatom su slavili još Mec i Brest.

Anžer - Brest 0:1

Gosti su vezali drugu pobedu zaredom, ovog puta su slavili na gostovanju zahvaljujući golu Kardone u drugom poluvremenu što je ujedno bio i prvi šut u okvir Bresta. Anžer je imao sijaset prilika, ali nisu uspeli da se upišu na semafor.

Mec - Nant 1:0

Meč u Mecu je određen u samoj završnici kada je Dialo pogodio za pobedu u 87. minutu. Domaći su imali i brojčanu prednost posle 62. minuta kada je Vage dobio direktan crveni karton, Mec ovom pobedom beži sa dna tabele.

Nim - Emijen 1:1

Domaći su vodili veći deo meča zahvaljujući golu Martineza u 41. minutu, Emijen je petnaestak minuta pre kraja tražio penal, ali se igra nastavila međutim gosti stižu do boda u samoj završnici. Heroj Emijena je Kalabresi koji postiže gol u 95. minutu.

Remz - Monpelje 1:0

Pobednički gol je stigao već u 2. minutu kada Abdelhamid koristi asistenciju Cafara. U postavi domaćeg tima Rajković je odigrao ceo meč dok je kod gostiju Škuletić dobio šansu tek u 77. minutu dok Mihailo Risitć nije ulazio na teren.

Tuluz - Lil 2:1

Domaći su slavili u duelu sa prošlogodišnjim vicešampionom, Sanogo i Gradel su postigli svoje golove u drugom delu igre, Gradel je kasnije i promašio penal da bi gol utehe za goste postigao Žoze Fonte u nadoknadi utakmice.


 
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke