Liga 1 - Rajkovićev Rems u sve lošijoj formi, Lens nastavio poteru za PSŽ-om

Autor: Darko Mitrović
nedelja 24.10.2021.
16:57
Izvor: Sportske.net

Ovog popodneva odigrane četiri utakmice 11. kola francuskog šampionata.

EPA-EFE/YOAN VALAT
EPA-EFE/YOAN VALAT

Povezane vesti

Ekipa Remsa, čiju mrežu čuva srpski reprezentativni golman Predrag Rajković nastavila je sa neubedljivim partijama. Najnoviji poraz doživela je danas na svom terenu od ekipe Troa rezultatom 2:1, pa je Rems ostao na šesnaestom mestu sa 11 osvojenih bodova.

Početak meča nagoveštavao je drugačiji ishod, pošto je Abdelhamid doveo Rems u vođstvo u šestom minutu, ali gosti su u nastavku stigli do preokreta, golovima Baldea u 41. i Šavalerina u 66. minutu utakmice. Ovom pobedom Troa je preskočila Rems na tabeli i sada ima bod više u odnosu na današnjeg rivala.

Za razliku od Remsa, ekipa Lansa igra iznad svih očekivanja, a današnjim trijumfom nad Mecom od 4:1 probila se na drugo mesto na tabeli, iza vodećeg PSŽ-a.

Said je u 14. minutu doveo domaće u vođstvo, gosti su potom izjednačili golom De Previla u 33, ali samo četiri minuta kasnije Said postiže još jedan gol za vođstvo Lansa od 2:1.

Taj rezultat ostao je na snazi sve do samog finiša, a onda Ganago i Frankovski čine trijumf Lansa još ubedljivijim - 4:1.

Odličnu sezonu za sada ima i ekipa Rena koja je danas upisala treći uzastopni trijumf, ovoga puta nad Strazburom. Presudio je gol Aguera u 82. minutu, pa Ren sada zauzima četvrto mesto sa 18 bodova.

Jedini remi viđen je u Lorijenu, gde je domaćin igrao 1:1 sa ekipom Bordoa. Elis je početkom drugog poluvremena doveo goste u vođstvo, a bod Lorijenu doneo je Laport u 77. minutu.

Liga 1, 11. kolo

Lens - Mec 4:1
Lorijen - Bordo 1:1
Rems - Troa 1:2
Ren - Strazbur 1:0

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke