Liga 1 - Rajkoviću mreža netaknuta, drama u Bordou!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 12.09.2021.
16:58
Izvor: Sportske.net

Odigrane još četiri utakmice petog kola francuskog prvenstva.

Beta/AP Photo/Darko Vojinović
Beta/AP Photo/Darko Vojinović

Povezane vesti

Rems je sa Rajkovićem na golu ostvario veliku pobedu na gostovanju ekipi Rena rezultatom 2:0. Trijumf gostiju najavio je Ekitike vodećim golom u 26. minutu, a konačan rezultat postavio je Kofi sredinom drugog poluvremena. Ovo je ekipi Remsa tek prva pobeda u sezoni i sada ukupno ima pet osvojenih bodova.

Isti rezultat i u Mecu, odakle je bodove odnela Troa kojoj je takođe ovo prva pobeda od početka sezone. Oba gola postignuta su u drugom poluvremenu. Rodriges je u 50. minutu postigao vodeći gol, a Šavalerin je u 84. minutu potvrdio trijumf gostiju.

Brest i Anže su igrali nerešeno, 1:1. Domaćin je poveo golom Favra u 62. minutu, a Anže je golom Manganija sa bele tačke došao do boda u 78. minutu meča.

Najzanimljivije je bilo u Bordou, gde je Lans posle prvog poluvremena vodio sa 2:0, golovima Kakute i Medine u završnici tog dela igre. Mangas je tu prednost prepolovio u 60. minutu, a izjednačenje Žirondincima doneo je Onana, pogotkom u 88. minutu za konačnih 2:2. I kada se činilo da će se meč završiti podelom bodova, gosti su iznudili jedanaesterac koji je u šestom minutu nadoknade vremena realizovao Sotoka za konačnih 3:2 u korist Lansa.

Francuska, Liga 1 - 5. kolo

Subota:
Bordo - Lans 2:3
Brest - Anže 1:1
Mec - Troa 0:2
Ren - Rems 0:2

Ranije danas, Monpelje - Sent Etjen 2:0.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke