Liga 1: Sjajna nedelja za Nant, pobede Rena i Troe, remi u Remsu

Autor: Aleksandar Golubović
nedelja 06.03.2022.
17:00
Izvor: Sportske.net

Bordo zakucan za dno.

twitter.com
twitter.com

Povezane vesti

U mečevima 27. kola francuske Lige 1 pobede su ostvarili fudbaleri Troe, Nanta i Rena, dok je jedini remi viđen na meču Strazbura i Remsa (1:1).

Ren je stigao do treće uzastopne pobede na nešto teži način nego što je to iko očekivao pošto je protiv slabašnog Anžea slavio sa 2:0.

Trenutak odluke dogodio se u 33. minutu kada je Benžamin Burgio, a pobedu je u 87. minutu potvrdio Laborde, te je Ren tako stigao do četvrtog mesta sa bodom manje i utakmicom više u odnosu na trećeplasirani Olimpik iz Marseja.

Nakon odličnog rezultata u Kupu Francuske, Nant je nastavio i sa odličnim igrama u prvenstvu pošto je ostvario minimalnu pobedu protiv Monpljea 2:0 i nastavio borbu za evropska takmičenja.

Strelac vodećeg gola na utakmici bio je Kolo Muani u 69. minutu, dok je pobedu u trećem minutu nadoknade potvrdio Gebels.

Bordo je nastavio sa serijom loših rezultata, a meru im je uzela ekipa Troe, slaveći sa 2:0 autogolom u 28. minutu i Motibe u 85. sa penala.

Strazbur je bio na pragu pobede protiv Remsa pošto je prednost stečenu golom Belegarde u 69. minutu anulirao Kažuste u 84. minutu.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke