Liga 1 - ''Sveci'' u šoku, raspucani Lakazet, Pešić asistent!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 05.10.2014.
22:59
Izvor: Sportske.net

Današnjim utakmicama kompletirano je deveto kolo šampionata Francuske. Uzbudljiv derbi na ''Parku prinčeva'', PSŽ prokockao pobedu!

Beta/AP Photo/Michel Euler
Beta/AP Photo/Michel Euler

Povezane vesti

U centru pažnje bio je duel francuskih predstavnika u Ligi šampiona, Pari Sen Žermena i Monaka na Parku prinčeva.

''Sveci'' su bili na pragu pobede, sekundi su ih delili od trijumfa, ali je Monako u nadoknadi vremena uspeo da stigne do boda i konačnih 1:1!

Na vodeći pogodak se čekalo sve do 70. minuta, kada je Bahebek probio po desnoj strani, oštro centrirao, a na pravom mestu bio je Lukas koji na drugoj stativi prosleđuje loptu u mrežu.

Ipak, gosti se nisu predavali, a za borbenost i želju su nagrađeni u nadoknadi vremena. Posle ubačene lopte u kazneni prostor gostiju, nastao je ''bilijar'' na desetak metara od gola, na kraju se lopta od Luiza odbila do Martiala, koji iz neposredne blizine šalje loptu u mrežu golmana Sirigua - 1:1.

Ranije danas, odigrana su još tri meča devetog kola. Tuluz je slavio pobedu na gostovanju Sent Etjenu, a značajan doprinos dao je i mladi reprezentativac Srbije Aleksandar Pešić, koji je asistirao Ben Jederu u 22. minutu kod pobedonosnog gola.

Najubedljiviji je bio Lion, koji je na svom ''Žerlanu'' savladao Lil sa 3-0, a strelac sva tri pogotka bio je raspoloženi Lakazet. Naš defanzivac Milan Biševac je bio u startnoj postavi domaćih, a zamenjen je u 73. minutu meča.

Konačno, uspešan u gostima bio je i Nant, koji je golom N'Kudea savladao Gengan sa 1-0.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke