Liga C - Crnogorci se razgoropadili, slavio i Izrael!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 14.10.2018.
22:42
Izvor: Sportske.net

U Ligi C večeras odigrane još dve utakmice,. od kojih jedna i u našoj grupi.

Beta/AP Photo/Risto Božović
Beta/AP Photo/Risto Božović

Povezane vesti

Reprezentacija Crne Gore ekspresno se oporavila posle poraza od Srbije u Podgorici. Večeras su ''Sokolovi'', iako na terenu bez pomoći suspendovanog selektora Ljubiše Tumbakovića savladali Litvaniju u Viljnusu rezultatom 4:1!

Sve je rešeno još u prvom poluvremenu.

Crna Gora je povela u 10. minutu golom Mugoše, a prednost je duplirao Boris Kopitović u 35. minutu, posle kornera. Ščekić je sa prve stative glavom prebacio loptu na drugu, gde je Kopitović rutinski poslao u mrežu.


Taj rezultat je ostao na snazi sve do 86. minuta, kada je Zorić postigao i četvrti gol za goste, a poraz Litvanije je ublažio Baravikas, dva minuta kasnije, za konačnih 4:1.

U prilogu možete da pogledate kakva je sada računica uoči preostala dva kola u Grupi 4 Lige C, a posle četiri odigrana kola, Srbija vodi sa osam bodova, Crna Gora je druga sa sedam, a treća Rumunija sa šest bodova. Litvanija je otpisana, na poslednjem mestu bez ijednog boda.

U isto vreme u Grupi 1 Lige C, Izrael je pred svojim navijačima savladao Albaniju sa 2:0. Hemed je u osmom minutu doveo Izrael u vođstvo, a konačan rezultat postavio je Saba u 83. minutu.

U ovoj grupi se takmiče samo tri ekipe. Izrael je sada prvi sa 6 bodova, Škotska je druga sa 3 boda i utakmicom manje, a Albanija je treća, takođe sa tri boda.

-

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke