Liga počinje za 48 sati, Barsa može da registruje samo jednog?!

Autor: Milovan Longinov
sreda 11.08.2021.
16:20
Izvor: Sportske.net

Katalonci u problemu i bez Mesija...

EPA-EFE/Enric Fontcuberta
EPA-EFE/Enric Fontcuberta

Povezane vesti

Barselona je počela verovatno najteže razdoblje u istoriji - bez Lionela Mesija i bez centa u kasi.

Katalonski klub još uvek nije uspeo da spusti platni spisak na "dozvoljeni minus", plate zvanično nisu smanjenje  još uvek, a niko od otpisatnih ne želi da ode tek tako. Samim tim Barselona i dalje ne može da registruje svoja pojačanja. Tačnije, jedino će Jusuf Demir imati pravo da zaigra u ovom trenutku, jer se vodi kao igrač Barselone B. 

Memfis Depaj, Erik Garsija, povređeni Aguero i Emerson za sada nemaju još uvek pravo nastupa i njihovih imena nema među registrovanim igračima La Lige na zvaničnom sajtu.

Đoan Laporta je u ratu sa La Ligom i predsednikom Havijerom Tebasom, zbog čega je ovaj haos verovatno i nastao. La Liga ne popušta Barsi, koja nema rešenja, jer ne može da otera igrače sa ugovorom.

Najveći problem prave Miralem Pjanić, Samjuel Umtiti i Martin Brajtvajt koji su precrtani, a odbijaju da odu. Barsa bi takođe rado prodala i Klemena Lenglea, ali ponuda nema. 

Sve ovo dovelo je do toga da će Pedri u novu sezonu ući bez odmora, jer je odmah po povratku sa OI, a nakon što je igrao i svaki meč na EP, došao u Barselonu i igraće u nedelju na startu sezone. 

Sve u svemu, Katalonci su u ogromnim problemima i deluje da je ovo sve tek početak...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke