Liverpul bacio 60 miliona, igrači već saopštili Klopu?!

Autor: Boris Jovanović
sreda 17.03.2021.
08:51
Izvor: Sportske.net

Poklopilo se sa lošim rezultatima, mada sigurno je da nema povratka na staro...

EPA-EFE/Laurence Griffiths
EPA-EFE/Laurence Griffiths

Povezane vesti

Problem za problemom u Liverpulu.

Naime, posle 70 godina se klub preselio iz svoje trening baze u Melvudu u Kikrbi, u vetrovitoj luci. U novi centar u kome je i čuvena fudbalska akademija Redsa uložeo je oko 60 miliona evra.

Ili možda bolje da kažemo bačeno?

Naime, u centru u kome su sada tri terena, dve teretane, bazen, sportska hala pa i teren za odbojku na plaži se nikome ne sviđa. Stalno duva vetar, prvotimci su nezadovoljni i oni su svoje primedbe već izneli Klopu.

Zimi je užasno zbog stalnog vetra koji ometa treninge, fudbaleri gunđaju, oni i natrag u Melvud koji je odlično služio velikim Šenklijevim i Pejslijevim timovima u prošlosti.

Iako je novi centar sjajno opremljen, i sala za treninge je recimo tri puta veća nego ona u Melvudu, to malo vredi kada se izađe na trening na otvorenom.

Postoji i takozvana kapsula u kojoj se može trenirati u različitim vremenskim uslovima, simulacija velike nadmorske visine, ali i podešavati temperatura. Klop može iz kancelarije sa balkonom da nadgleda teren i tako prati treninge svih starosnih kategorija.

Prelazak u Kirkbi se poklopio sa očajnim rezultatima, pa neki i to navode kao razlog, mada je teško to dovesti u vezu. Bez obzira na nezadovoljstvo igrača, sigurno je da nema povratka na staro. Liverpul je dobio Vulvse, sada su pet bodova od četvrtoplasiranog Čelsija, ostalo je devet mečeva do kraja, a podsetimo da su "Crveni" u četvrtfinalu Lige šampiona i da čekaju žreb u petak.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke