Liverpul bolje da požuri!

Autor: Miloš Marković
sreda 30.09.2015.
12:21
Izvor: Sportske.net

Jer, neko će mu ukrasti Klopa ako se ovako nastave stvari.

Beta/AP Photo/Frank Augstein
Beta/AP Photo/Frank Augstein

Povezane vesti

Navijači Liverpula strepe, rukovodstvo kluba se za sada oglušuje o njihove pozive da umesto Rodžersa dovede Jirgena Klopa.

Nemac je prvi pik svekolike javnosti privržene engleskom klubu, prema određenim informacijama spreman je da dođe na Enfild ukoliko mu se ispune zahtevi vezani za slobodu u poslu, koja se pre svega tiče aktivnosti u prelaznim rokovima.

Ipak, poslednje informacije nagoveštavaju da će Redsi teško uspeti da Klopa dovedu pre nego što se završi tekuća sezona.

U svakom slučaju, bolje da što pre ugovore saradnju, pre nego što ih neko drugi ne pretekne, kao što je pokušao fudbalski savez Meksika.

Klop je kontaktiran da preuzme reprezentaciju, dao je negativan odgovor.

"Razgovarali smo sa Klopovim predstavnikom, ali dobili smo odgovor da on ne želi da prekida jednogodišnju pauzu od posla i da saradnja u ovom trenutku nije moguća."
, rekao je Giljermo Kantu, generalni sekretar meksičkog Saveza.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Poznavalac
Wednesday, 30.09.2015
15:34

Ma sta ce nam klop kad imamo velikog unistitelja rodzersa?pitajte de fakta,dejana lovrena,emre cana,pochetina..

avatar
Stari
Wednesday, 30.09.2015
14:24

Cekaju da izgube od Evertona ili Totenhema i da se Amerikanci nakane da oteraju Severnog Irca!!!

avatar
Sergio Kun Aguero
Wednesday, 30.09.2015
13:42

U Arsenal umesto Vengera,a pod hitno da se otarase i Ozila,covek je toliko mrzovoljan i nezainteresovan da je to strasno.Sve bi borce pustio da igraju koji daju svoj maksimum poput Aleksisa,Ox-a,Kokelana,ne cenim igrace poput Ozila koji odigra jednu utakmicu dobro pa 10 lose.

avatar
Emre Can
Wednesday, 30.09.2015
12:38

evo mediji ovo uvek rade, izmisle trac pa posle nista i ispadne liverpul ispaljen. a liverpul nazalost nece biti ispaljen jer sve i da rodzers dobije otkaz nece traziti klopa nazalost, to je preneo toni beret prekjuce, ne znam cemu ova pisanja nepouzdanih medija, liverpul ce nazalost opet dovesti prosecnog trenera.. a da zelimo klopa, ja sam siguran da ne bi imao nista protiv i da bi mu bio ogroman izazov, ali ocekujmo garija monka.

avatar
Gorčilo
Wednesday, 30.09.2015
12:38

Uprava bi stvarno trebalo da požuri. Što se tiče promjena u igračkom kadru koje su neophodne, ne bi trebalo da budu ogromne. Potrebna su nam 3 igrača da bi se uključili u borbu za titulu. To su centralni bek, vezni i krilni napadač. Idealni bi bili Mustafi, Mutinjo i Nolito :)) Prodati Lovrena, Alena i Oriđija.

avatar
The Real Man
Wednesday, 30.09.2015
12:26

Mislim da nema sanse da Klop preuzme Liverpul, prvo zato sto mu vlasnici sigurno nece dati odresene ruke sto se tice transfera, drugo, Liverpul pobedjuje u cetvrtak Sion, a mislim da ce i Everton za vikend i BR ce se spasiti nazalost. Dokle, videcemo, ima Liverpul seriju teskih meceva.