Liverpul se ne prašta, padaju glave u Barsi!

Autor: Stefan Matić
utorak 14.05.2019.
20:29
Izvor: Sportske.net

Iako je dupla kruna blizu, blamaža na "Enfildu" će skupo koštati jednog od dvojice ključnih čoveka u katalonskom klubu.

EPA-EFE/ANDREU DALMAU
EPA-EFE/ANDREU DALMAU

Povezane vesti

Barselona je imala relativno uspešnu sezonu. Katalonci su odbranili titulu u Primeri bez neke muke, dok ih za osvajanje duple krune očekuje duel sa Valensijom u finalu Kupa Kralja.

Međutim, neverovatna eliminacija od strane Liverpula se neće tako lako zaboraviti. Barsa je imala prednost od 3:0 iz prvog meča da bi na "Enfildu" bila uništena od strane "Redsa" za novi prolaz u finale elitnog takmičenja.

Preokret koji je bio pravi deža-vu na susret sa Romom prošle godine će koštati "glave" Pepa Seguru ili Ernesta Valverdea.

Po pisanjima španskih medija, bliži da plati ceh jeste sportski direktor "Blaugrane" koji je jedno vreme u prošlosti čak i radio u timu sa "Enfilda".

Segura je proveo nekoliko godina radeći u Liverpulu sa mlađim kategorijama engleskog kluba.

Mesi

Ovakvom epilogu je kumovala podrška Valverdeu od strane igrača, pre svih Mesija, pa je jasno da će baskijski stručnjak ostati na klupi Barse i naredne sezone ukoliko osvoji Kup kralja.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

13 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Borislav Jošanov
Wednesday, 15.05.2019
07:52

Dok se u Barsi sluša šta kaže Mesi, kao i u argentinskoj reprezentaciji, neće biti trofeja u LŠ. Narcizam je čudo.

avatar
Wizard08
Tuesday, 14.05.2019
22:12

Hoce li prestati price o kiksu barselone,neverovatnoj blamazi iste.liverpool je u najmanju ruku bio ravnopravan i na kamp Nou.to sto su ih pobedili na enfildu je samo potvrda da su mnogo bolji tim i to je ssvima jasno bilo i posle prve utakmice naravno ko je zeleo da bude realan

avatar
Don Andres
Tuesday, 14.05.2019
23:22

Sve je to u redu, liverpul jeste bio bolji i zasluzeno otisao u finale ali prednost od tri gola moze da ispusti samo amaterski vodjena ekipa. To je zaista bio kiks i velika blamaza kada se zna sa kakvim su rezultatom usli u drugi mec.

avatar
_mladen_
Tuesday, 14.05.2019
23:34

Bas tako, nije Barsa bila losa, nego je Liverpul bio odlican i nadigrao ih obe utakmice. Barsa mora polako da uci, kako se igra fudbal i bez Mesija.

avatar
Don Carlo
Tuesday, 14.05.2019
21:01

Toliko o tome ko vodi klupsku politiku

avatar
zeks
Tuesday, 14.05.2019
20:41

Ako ostane na klupi i naredne sezone, Kutinjo i Malkom mogu odmah da pakuju kofere posto se nista promeniti nece. Dve duple krune zaredom bi se nekad smatrale uspehom, sad kao da nista ne znace pod Valverdeom

avatar
Bojan100
Wednesday, 15.05.2019
09:08

Znace itekako...ali jedna Barselona dodje na Enfild sa +3 gola , i ispadne iz LS , to nije razlog za smjenu trenera , vec razlog za smjenu pola rukovodstva kluba i pola igrackog kadra ...