Liverpul silan u Londonu!

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 04.11.2017.
20:21
Izvor: Sportske.net

Ekipa Liverpula vezala je i drugu pobedu u Premijer ligi.

Beta/AP Photo/Kirsty Wigglesworth
Beta/AP Photo/Kirsty Wigglesworth

Povezane vesti

Ekipa Vest Hema je bila ravnopravan protivnik Liverpulu nakon 20 minuta igre, ali su nakon toga pali bez ikakvog razloga.

Liverpul je za samo 4 minuta stigao do velike prednosti, ispostaviće se na kraju da je bila nedostižna za ekipu Slavena Bilića, pa Redsi danas slave nova tri boda na gostovanju - 1:4 (0:2).

U 21. minutu Sadio Mane je povukao kontru, dodao do Mohameda Salaha, ovom nije bilo toliko teško da pronađe tu rupu između Harta i stative, odlično je ciljao i pogodio u situaciji 1 na 1 za 0:1.

Samo tri minuta kasnije Matip koristi šansu nakon prekida, Hart mu je odbio loptu nakon loše intervencije odbrane Vest Hema, Kamerunac nije imao problem da samo ubaci loptu u mrežu za 0:2.

Domaći su pokušavali na sve načine da stignu do gola, ali šansi i nije bilo nakon pogođene stative Andrea Ajua još pre golova koje je postigao Liverpul.

Ipak, u 55. minutu smanjuju na 1:2, Lancini je povukao akciju, Čičarito je nastavio, a nakon asistencije Andrea Ajua, upravo je Lancini pogodio za smanjenje rezultata.

Nada Vest Hema nije trajala ni pun minut, tek što su gosti krenuli sa centra, Okslejd Čembrlejn je pogodio za 1:3.

Domaćin se mučio, nije imao šansi, dok je Liverpul svoje koristio, uglavnom.

Mohamed Salah je rešio pitanje pobednika danas, on je u 75. minutu gađao sam ugao gola golmana Harta, pogodio je "malu mrežu" za konačnih 1:4.

Moglo je da bude još golova u mreži Vest Hema, njihova odbrana kao da nije postojala na kraju utakmice, šanse su imali Firmino i Milner, ali bez promene rezultata.

Liverpul sada ima 19 bodova, nalazi se na 6. mestu, dok je Vest Hem u problemu, ima samo 9 bodova nakon 11 kola i nalazi se tik iznad zone ispadanja, na 17. mestu, koje je ugroženo jer svoj meč Everton tek treba da odigra sutra protiv Votforda.

Inače, ni danas nije dobio šansu Marko Grujić, iako je bio na klupi za rezerve.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

35 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Sunday, 05.11.2017
10:01

Tu i u Mariboru i jedino mogu biti silni

avatar
äxwell
Sunday, 05.11.2017
15:58

Zaboravio si mocni Hadersfild mali mišu iz tabora Utd-a! Bolje vam je da danas ne izgubite jer kasnimo za vama samo 4 boda!! Nije to nista..

avatar
Kibox
Sunday, 05.11.2017
03:42

Da li ste primetili kako je Hart odlično branio? Ne šalim se, primio je 4 gola, ali ni za jedan nije kriv. I to je malo falilo da odbrani i Oksu i Matipu. Neverovatno da uprava i Klop nisu hteli da kupe Harta, em je Englez što im treba zbog pravila, em je dobar, em marketing..

avatar
_mladen_
Sunday, 05.11.2017
14:37

Neka njega tu gde jeste, nije on nista bolji od ovih u Liverpulu. Ako zele sa kupe nekog golmana, onda neka idu na nekog sigurnog i proverenog. Hart odavno nije na starom nivou.

avatar
Savoa
Saturday, 04.11.2017
22:58

Iskreno Liverpul igra bolje i pobedjuje bez Kutinja... Kad je on u timu ne mozemo nikog dobiti. Najbolji je igrac ali slobodno neka ga prodaju za 120,130...

avatar
_mladen_
Sunday, 05.11.2017
01:43

Nije to vezano da li igra Kutinjo i ne igra, Klop je promenio taktiku i Liverpul drugacije igra. Kutinjo ce svakako doprineti jos boljim igrama, pogotovo uposljavanju pasevima Salaha i Manea.

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Saturday, 04.11.2017
22:33

Pa normalno da pobede kad je west hem igrao bez kompletne odbrane

avatar
OneSeasonWonder
Saturday, 04.11.2017
22:13

Dobra utakmica,Firmino mora pretvarati neke sanse u golove i na ovoj utakmici je propustio 99% sansu.Jos kad se Klajn Kutinjo i Lalana vrate bice perfektno. PS Mesi argentinski Salah hehe

avatar
xman
Saturday, 04.11.2017
21:45

Odlicna partija skoro citave ekipe, Moa sve vise volim, covjek je fenomenalan, Ox se fino snasao, Maneu trebaju minuti, odbrana opet nesigurna ali bilo je ok..sve u svemu, u januaru treba dovoditi samo defanzivce, kad smo zdravi ostale linije tima su odlicne

avatar
Realan tip
Saturday, 04.11.2017
21:38

Unistio ih LFC, Bilic out! Ovaj Firmino je nevidjeni promasaj od igraca, vidio se nije, a ekipa mu dominirala!

avatar
äxwell
Saturday, 04.11.2017
21:45

Ne bi oni ovako dominantni bili da nema njegovog prljavog posla u presingu,drzanju lopte i distribuciji prema brzim krilima..Laik bi danas pomislio, e nije zabio gol nije ovo nije ono, ali bez njega to ne bi bilo ovako bajno u napadu..I Klop to zna i naravno to cijeni.

avatar
Realan tip
Sunday, 05.11.2017
23:10

Sta cijeni sto se ne vidi na terenu. Ni u jednoj akciji nije ucestvovao. Trebas biti bas specijalac da igras centarfora i ne ucetvujes ni u jednoj akciji kod gola. Da ne pricam da ne moze ubosti gol kada izadje sam pred golmana. Momak je tezak ocaj od igraca!

avatar
_mladen_
Saturday, 04.11.2017
21:46

Ja ne znam da li ti i ja gledamo istu utakmicu, Firmino je bio jedan od najboljih na terenu. xD

avatar
Gorčilo
Saturday, 04.11.2017
21:37

Bravo. Prvi put da vežemo dve pobede u PL ove sezone. Kada se vrate Lalana, Klajn i Kutinjo biće to još bolje. Ponovo smo primili jedan jako čudan gol u našem stilu. Ovaj Vest Hem deluje jako loše.

avatar
_mladen_
Wednesday, 08.11.2017
00:50

Pa ne bih bas njega krivio, uvek prodje neki centar sut, a ovaj koji je prosao Gomez je mogao lagano da intervenise, al ise decko pogubio. Nemoguce je spreciti svaki centar sut i Moreno je uradio sta je mogao.

avatar
Che Wolfasin
Saturday, 04.11.2017
21:35
avatar
ADIS-M-UNTD
Saturday, 04.11.2017
21:33

Bilic katastrofalno postavio utakmicu kad ce pojedini treneri svatiti da se ne mogu natrcavati sa Liverpulom to je njihov stil igre i ako upadnes u to kolo gotov si.. bilic postavio pre ofanzivnu taktiku i kreno u trku sa njima mjesto da igra povucenije pusti liverpuku loptu i ceka kontre on preko cicarita-ayeva i lanzinija da ih povuce. 4-3-1-2 tako da je postavio i koncetriso se na kontre drugacije bi bilo. Opet kazem svaki tim koji udze u trku sa Liverpulom ce izgubiti i biti razbijen.

avatar
_mladen_
Saturday, 04.11.2017
21:32

Meni se cini da je Klop odustao od onog njegovog konstantnog presinga. Vec ceka svoju sansu i kontrama unisti ekipu. Steta za ovaj gol, Gomez je mogao spreciti ali dobro. Sve u svemu igra se sve vise popravlja i bice jos bolje kad se ostali vrate na teren.

avatar
äxwell
Saturday, 04.11.2017
21:49

Na momente se vidjelo da zastanu sa loptom, odigraju par dosadnih paseva, pokusavaju umrtviti igru dok su prije bezglavo trcali u napad i ostavljali prostora za kontre..Cak je i Moreno bio vise u svojoj polovini!! Znas kad se to desi onda je pobjeda sigurna..

avatar
_mladen_
Saturday, 04.11.2017
22:33

Bas tako, nema potrebe za jurnjavom, Liverpul je najbolji kad stane na loptu. Samo jos odbrana da se skocka i ovo ce biti odlicno. Ne znam za druge, ali ja sam odusevljen sa Morenom, jer sam bas pratio sta radi tokom utakmice.

avatar
L F C
Saturday, 04.11.2017
21:31

Dobro je, dobro je ovo. Sve mi se vise i vise cini da se polako vracamo u formu. Od pocetka smo nametnuli pritisak i polako sticali prednost. Lancinijv gol nas je malo usporio ali smo odmah uzvratili i prakticno resili mec. Salah jos jednom pokazao klasu, oxov prvenac i gol matipa. Pohvale i ostalim igracima. Bravo momci, odlicno ste odigrali.
Y N W A

avatar
äxwell
Saturday, 04.11.2017
21:30

Mnogo solidniji pozadi i naravno to znaci odlican rezultat u gostima..Napokon! Salah maestralan i zajedno sa Maneom u formi mogu biti zastrasujuci..Opet i ovako usporen Mane namjestio dva gola!!Al trebace mu jos minuta da se vrati u formu..Gomez mnogo testiran danas i osim gola WH-a odigrao je fantasticno..Sve u svemu Liverpul je prebolio onaj period i moraju nastaviti ovu formu..Volio bi ih gledati u sto kompletnijem sastavu sto je duze moguce..Jos se Lalana i Kutinjo trebaju vratiti pa da se priblizimo vrhu sto vise ili barem odrzimo sanse za top4 sto duze..

avatar
ADIS-M-UNTD
Saturday, 04.11.2017
22:52

West Hem ima odlicnu ekipu ali katastrofalnog trenera ja laik sam vidio gdje ce pucati odbrana west hema. Igra sa 3 pozadi i sa visoko postavljenim bekovima protiv tima koji mozda ima i naj brza krila u ligi..bekovi se nisu mogli stici vratiti u odbranu i pucala je na sve strane kriv bilic,da je postavio utakmicu kosto to npr radi trener Burnlya defanzivno sa brzom kontrom a ima igrace za to bilo bi drugacije. Cicarito -Ayev i Lanzini na br 10 i cekat liverpul da pogresi siguran sam da bi rezultat bio drugaciji bar bi iscupali x. Vidjet ces ako Bilic popije otkaz kad sjede na klupu bolji trener kad se ovaj West Hem raspuca imaju kvalitet za to.

avatar
ElNino
Saturday, 04.11.2017
21:29

Gde ste Redsi...

avatar
Kralj Stiven
Saturday, 04.11.2017
21:29

Kako to bolje deluje kada se vrati Mane jos Kutinjo fali da popuni poziciju centralnog veznog umesto kvazi kapitena.Salah pokazuje da je jedno od najboljih letnjih pojacanja u Evropi sigurno.Jedina zamerka pored niskog IQ kod Minjolea u prvom poluvremenu je ulazak one greske ne samo fudbalske nego celokupnog sporta,ali sve u svemu dobra partija zadovoljan sam.

avatar
FanEngleskogfudbala
Saturday, 04.11.2017
21:28

Kada bi Liverpul u svakom kolu igrao sa Arsenalom,Vest Hemom ili Evertonom sigurno bi osvojio ligu.Odlicna partija.Sto se tice West Hema jos jedna uzasna utakmica,Noble vise nema kvalitet za PL,nisam gledao bas svaku utakmicu West Hema ove sezone,ali u svakoj sto sam gledao on je bio najgori igrac na terenu.