Liverpulovo pojačanje u borbi za titulu, surfer!!!

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 06.08.2019.
09:33
Izvor: Sportske.net

Klop nije kupovao, ali detalji mogu da odluče...

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Jirgen Klop misli na sve. Naime, menadžer Liverpula je ovog leta pozvao zemljaka Sebastijana Štojdnera koga "Tajms" opisuje kao jednog od najpoznatiji surfera na visokim talasima.

Nemac je bio gost Liverpula, održao je predavanja o stresu i kako ga držati pod kontrolom.

Sebastijan je održao prvi sastanak u bazenu, podučavao je igrače tehnikama disanja i zadržavanja daha, kako bi se smirio um i čovek se suočio sa situacijama pred sobom.

"Tajms" tvrdi da su igrači bili impresionirani predavanjem, a Klop je nastavio da radi na detaljima za koje veruje da mogu da budu presudni u nekim mečevima.

Prošle godine je angažovao svetskog rekordera u bacanju auta, Danca Tomasa Gronenmarka koji je jednom bacio aut preko 50 metara, kako bi igrači radili na tehnici ubacivanja lopte. Mnogi su se smejali, ali kada pogledate rezultate Liverpula, baš i nije za šalu...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
xman
Tuesday, 06.08.2019
13:30

U ovoj sezoni Sportske.net na vijestima vezanim za Liverpul ocekuju najmanje komentara od Liverpulovih navijaca--fun fackt

avatar
äxwell
Tuesday, 06.08.2019
14:52

Pa tako je svake sezone. Sta je tu novo?! Ko fol ih ne zanima 'luzerpul' kako oni kazu, a pod bookmarkom imaju link ka vijestima Lvpa na ovom sajtu pa tek onda preko toga ulaze pod svoje klubove..

avatar
xman
Tuesday, 06.08.2019
21:52

Hahahah bukvalno imaju bookmark..s druge strane, ja skoro nikad ne komentarisem druge klubove, ne kazem da ne treba, ali svakako treba manje nego svoj klub

avatar
InSanity
Tuesday, 06.08.2019
18:34

Neverovatno koliko nerealnih likova ima. Sto je najgore, cak i kad ih realnost prizemni oni ne razumeju. A ova godina ce ih boleti vise nego prethodna. Ove godine opet bar 1/2 LS i titula PL. Bice tu plakanja. Secam se da je jedan poznati Kralj cirkuzanata rekao da gasi zauvek profil ako LFC uzme LS ili PL.
Jedva cekam.

avatar
NikkiCFC
Tuesday, 06.08.2019
12:33

Liverpul ocekuje zastoka borba za top4 ove sezone.

avatar
äxwell
Tuesday, 06.08.2019
14:55

Ma za LE covece, nemoj pretjerivati! Sledi veliki pad Jurgena Klopa, sjetimo se samo zadnje sezone u Dortmundu!! Pa sta nam vise treba!!?? LS na srEcu osvojio i uz pOmOc suDija...Prosle sezone bi bili iza Celzija da nije bilo sReCe i suDiJa...I da, naravno, 30 goDina bez titule!! Eeeeej covece!!? Pa gdje to ima?!

avatar
InSanity
Tuesday, 06.08.2019
18:25

Neko za top4, neko drugi(hints: bus, plavo, london) za opstanak.