Ljudi, nemojte da vodite protiv Barse - Hoakin kao vino, našao se majstor i za Simeonea! (PREGLED)

Autor: Ivan Cvetković
nedelja 02.09.2018.
23:37
Izvor: Sportske.net

Na Pirinejima "prštalo" ovog vikenda.

Beta/AP Photo/Eric Alonso
Beta/AP Photo/Eric Alonso

Povezane vesti

Večerašnjim utakmicama širom Španije završeno je treće kolo šampionata u Primeri.

Program je otvoren još u petak "nulom" u Madridu gde je Hetafe remizirao sa Valjadolidom. Reprezentativac Srbije Nemanja Maksimović bio je vrlo zapažen, pogodio je čak i stativu, a na terenu je proveo svih 90 minuta. Potom su usledila uzbuđenja u baskijskom derbiju gde je Eibar pogotkom Čarlsa u 91. minutu slavio sa 2:1 protiv Real Sosijedada. Marko Dmitrović je čitav meč proveo među stativama domaće ekipe, a skrivio je penal iz kojeg su gosti poveli u 15. minutu. Srećom, to ga nije koštalo. Đirona je u gostima iznenadila Viljareal i slavila sa 1:0.

U subotu Atletiko Madrid je poražen od Selte u Vigu rezultatom 2:0, Maksimilijano Gomez i Iago Aspas su pronašli recept za Čola Simeonea koji je na kraju morao da čestita boljem. Real je u Madridu nastavio sa goleadom protiv gradskog rivala Leganjesa, bilo je 4:1, a blistao je Karim Benzema sa dva pogotka. Meč između Raja Valjekana i Atletik Bilbaoa koji je trebalo da se odigra u subotu je odložen zbog loše infrastrukture u Valjekasu.

Danas su na programu bile četiri utakmice na kojima smo videli čak 18 golova.

Sevilja Betis Guardado Gvardado Mercado Merkado

Veoma uzbudljiv gradski derbi između Levantea i Valensije završen je rezultatom 2:2 iako je meč odigran u 12 sati po velikoj vrućini. Alaves je okrenuo Espanjol i slavio sa 2:1, ali je zato Barselona odbranila čast grada neverovatnom predstavom na Nou Kampu.

Povela je Ueska već u trećem minutu, ali to im zaista nije trebalo jer je usledio potop - rešetali su puleni Ernestea Valverdea iz svih oružja i zasluženo trijumfovali sa čak 8:2!

Najvatrenije je bilo na kraju dana pošto je Betis pogotkom veterana Hoakina samo pet minuta po ulasku u igru ostvario veliku pobedu nad gradskim rivalom Seviljom.

Svi rezultati trećeg kola Primere:

Hetafe - Valjadolid 0:0
Eibar - Real Sosijedad 2:1
Viljareal - Đirona 1:0
Selta - Atletiko Madrid 2:0
Real Madrid - Leganjes 4:1
Levante - Valensija 2:2
Alaves - Espanjol 2:1
Barselona - Ueska 8:2
Betis - Sevilja 1:0
Rajo Valjekano - Atletik Bilbao (odloženo)
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Stefoon
Monday, 03.09.2018
12:45

Odmah se da primetiti da vesti o Realu nisu tako pracene i komentarisane na ovom sajtu kao ranije, otisao Ronaldo a za njim i 'navijaci' Real Madrida.

avatar
Rulermaster
Monday, 03.09.2018
10:20

Kad moze Real 4:1, moze i Barsa duplo! :)